AcasăNewsInundatie la metrou. Circulatie afectata pe unul dintre tronsoane

Inundatie la metrou. Circulatie afectata pe unul dintre tronsoane

O parte a calatorilor care au ales sa mearga in aceasta prima parte a zilei cu metroul au constatat ca sunt probleme in subteran, cauzate de o avarie a unei conducte RADET.

UPDATE: Reprezentantii Regiei au transmis faptul ca s-a reusit scoaterea apei din subteran. „RADET Bucuresti anunta, miercuri, ca au fost finalizate lucrarile de evacuare a apei din galeria de metrou din zona Piata Victoriei, tronsonul Piata Victoriei – Gara de Nord”, se mentioneaza intr-un scurt comunicat.

–-

De altfel, situatia si-a gasit confirmare si din directia oficialilor companiei care asigura transportul in comun in dubteran, care au transmis, prin intermediul unui comunicat, faptul ca, urmare a avariei aparute la o conducta magistrata a RADET-ului „s-au produs infiltratii masive de apa calda in tunelul metroului intre statiile Piata Victoriei 2 – Gara de Nord 1” si ca „acest lucru a determinat modificarea circulatiei trenurilor pe un singur fir, pe tronsonul Stefan cel Mare – Gara de Nord 1”.

Totodata, reprezentantii Metrorex transmit ca se incearca remedierea situatiei, astfel incat „circulatia trenurilor sa fie reluata in cel mai scurt timp, in conditii normale”.

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger