AcasăNewsIntrunire la Palatul Victoria! Cade primul cap la nivel inalt! Victor Ponta:...

Intrunire la Palatul Victoria! Cade primul cap la nivel inalt! Victor Ponta: „Interventia de la Cluj a fost un esec”

Accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza, la Cluj, si in urma caruia doi oameni si-au pierdut viata, iar cinci au fost raniti, a facut miercuri primele victime la nivel inalt.

Autoritatile au luat in discutii inca de la prima ora modul defectuos in care s-a intervenit pentru salvarea pasagerilor din avion. Conform primelor informatii, exista nemultumiri atat pe seama modului in care s-a gresit localizarea zonei in care s-a prabusit avionul, cat si din cauza modului in care s-a intervenit la fata locului.

Astfel, principalul vizat pentru a fi indepartat din functie este Radu Stroe, ministrul de Interne. De altfel, conform romaniatv.net, acesta era de mai mult timp pe lista neagra a USL-ului.

Totusi, primul demis a fost Catalin Chiper, secretar de stat in Ministerul de Interne. „Am decis astazi inlocuirea din functie a secretarului de stat care raspunde de interventiile la situatiile de urgenta, domnul Chiper de la MAI. De asemenea, solicitarea catre ministrul Transporturilor privind inlocuirea directorului general ROMATSA si a directorului de operatiuni”, a declarat Ponta.

Premierul considera ca modul in care s-a intervenit de catre institutiile abilitate a fost un esec total.

Situatia ministrului Radu Stroe urmeaza sa fie reanalizata si in functie de concluziile informarii pregatite de vicepremierul Gabriel Oprea pe baza modului in care a intervenit fiecare institutie in parte in cazul operatiunilor de luni.

author avatar
Cristi Ionita
482 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger