AcasăNewsImagini de la intrevederea Dancila-Juncker. Care a fost principalul subiect de discutie

Imagini de la intrevederea Dancila-Juncker. Care a fost principalul subiect de discutie

Dupa ce s-a aflat, in prima faza, faptul ca dupa intrevederea ratata din ziua precedenta, presedintele Comisiei Europene si prim-ministrul Romaniei au discutat, la Aeroportul Baneasa, marti in jurul pranzului, Guvernul a anuntat si care a fost principala tema a dialogului dintre Dancila si Juncker.

„Cei doi oficiali au avut o discutie cordiala, al carei subiect central a fost pregatirea viitoarei Presedintii romane a Consiliului Uniunii Europene. Seful executivului a reafirmat angajamentul sau pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat catre aducerea Uniunii mai aproape de cetateni si asigurarea unitatii si coeziunii intre statele membre”, transmite Palatul Victoria intr-un scurt comunicat.

Amintim ca Jean-Claude Juncker a venit in Romania luni inainte de ora 18, la care a anuntat Executivul ca Viorica Dancila a venit la Aeroportul Baneasa, „insa, SPP a preluat in coloana oficiala delegatia presedintelui Comisiei Europene de la scara avionului si a plecat spre hotelul la care urma sa fie cazata.”

Guvernul a facut publice cateva imagini de la intrevederea la care au participat, intre altii, si Corina Cretu, insa acestea sunt fara sunet.

[youtube]a2NIEisCFec[/youtube]

sursa foto: gov.ro

231 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai can vorbeste Veronica se termina sunetul, da nu e o matusica rea as vrea sa mananc o ciorba facuta de ea sa ne imprietenim sa vorbim sa servim o cafea la ibric.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger