AcasăNewsIntrebarea care ii framanta pe toti romanii: care sunt cei mai buni...

Intrebarea care ii framanta pe toti romanii: care sunt cei mai buni dezinfectanti?

Printre efectele pandemiei de coronavirus se numara o preocupare sporita a unui numar tot mai mare de persoane pentru igiena personala. Au aparut numeroase produse menite sa asigure protectie impotriva temutului virus, precum si a altor tipuri de bacterii sau microbi. Care sunt insa cele mai eficiente si dupa ce criterii le alegi?

Cei mai potriviti dezinfectanti pentru scoli

Soarta invatamantului pe durata pandemiei este unul dintre cele mai dezbatute subiecte, atat in presa, cat si in discutiile de zi cu zi. Dincolo de multiplele controverse, exista doua idei cu care toata lumea este de acord:

  1. Cursurile desfasurate fizic, la scoala, sunt mai eficiente decat cele desfasurate online. Avantajele lor tin nu numai de informatiile acumulate de elevi, ci si de impactul asupra capacitatii lor de socializare.
  2. Orele trebuie sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta atat pentru copii, cat si pentru profesori. Este esential ca unitatile de invatamant sa nu se transforme in focare de transmitere a virusului.
dezinfectanti

Producatorul dezinfectanti.ro a tinut cont de ambele aspecte si ofera siguranta elevilor si profesorilor prin gama de dezinfectanti profesionali de ultima generatie, pe baza de compusi cuaternari de amoniu.

Cu o formula chimica extrem de complexa, acestia distrug virusurile, bacteriile si fungii. Eficienta a fost constatata de institutii stiintifice de prestigiu. Produsele care iti asigura protectia sunt disponibile in patru variante de parfum: mandarin & clove bud, fresh breeze, pine waterfalls si morning rose.

Dezinfectanti pentru industria HoReCa

Industria de ospitalitate a fost profund afectata de pandemie si de restrictiile pe care aceasta le-a generat. Pentru ca hotelurile si pensiunile sa poata primi in continuare clienti, trebuie sa le ofere certitudinea faptului ca, atunci cand se cazeaza, se afla in deplina siguranta si nu exista riscul de infectare.

In acest scop, este esentiala folosirea unor dezinfectanti cu efect biocid garantat. O astfel de solutie este reprezentata de dezinfectantul pentru suprafete Pine Waterfalls, cu actiune bactericida si fungicida rapida. Intr-adevar, cercetarile stiintifice au demonstrat ca acesta elimina bacteriile si fungii intr-un interval de numai 5 minute de la aplicare, indiferent daca este vorba despre o suprafata curata sau de o suprafata murdara.

Utilizarea acestei solutii va proteja atat sanatatea clientilor, cat si a angajatilor hotelului sau pensiunii. Astfel, va permite continuarea activitatii, intr-o perioada in care numeroase unitati de cazare se confrunta cu mari dificultati.

Dezinfectanti pentru maini – intotdeauna utili

Pentru a limita raspandirea unui virus care se propaga extrem de usor, este recomandata spalarea frecventa a mainilor cu apa si sapun. Acest lucru nu este insa posibil in orice imprejurare. Atunci cand te afli intr-un supermarket, cand te deplasezi cu un mijloc de transport in comun sau trebuie sa mergi intr-o institutie publica, solutia optima este reprezentata de un dezinfectant pentru maini.

Un astfel de produs, disponibil si in recipiente mici, pentru a fi usor de transportat, este oferit de magazinul online dezinfectanti.ro. Utilizarea produsului este cat se poate de simpla: gelul se toarna in causul palmei, dupa care se freaca bine ambele maini, pe o parte si pe alta, pana cand substanta intra in piele. Nu este recomandata stergerea sau spalarea mainilor imediat dupa folosirea produsului.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
109 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger