AcasăNewsIntr-o clipa era pe sosea, in alta in apa rece ca gheata:...

Intr-o clipa era pe sosea, in alta in apa rece ca gheata: Cum a ajuns un sofer cu masina direct in Dambovita!

Bucurestenii aflati, miercuri, in zona cunoscutului targului de masini din Vitan au asistat, fara sa vrea, la un incident desprins, parca, dintr-o cascadorie de pe platourile de filmare.

Un barbat a ajuns, cu tot cu masina pe care o conducea, in apa rece a Dambovitei. Din fericire, in afara unei spaime groaznice, soferul de aproximativ 50 de ani, aflat singur in autovehicul in momentul producerii incidentului, nu s-a ales cu rani. Martorii au povestit ca omul a reusit sa iasa din autoturismul ajuns in rau, inainte ca la locul accidentului sa ajunga ajutoarele chemate in urma unui apel la numarul unic de urgenta.

Politistii vor stabili ce s-a intamplat si cum de a ajuns bucuresteanul ghinionist sa ajunga, cu masina cu tot, in apa rece a Dambovitei, intr-o zi in care in Capitala a nins, iar mercurul din termometre nu a urcat peste 4-5 grade. Din primele date, se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul neadaptarii vitezei la drum.

Sursa foto: ziarmm.ro

276 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger