AcasăNewsIntoarcerea lui Traian

Intoarcerea lui Traian

Gratie proniei si CCR, Traian Basescu a scapat de suspendare si si-a reluat in primire fotoliul de presedinte

Dupa 52 de zile de absenta, Traian Basescu a revenit, ieri, la Cotroceni, dupa ce Monitorul Oficial a publicat, luni seara, decizia CCR de invalidare a referendumului de suspendare.

Gratie proniei si CCR, Traian Basescu a scapat de suspendare si si-a reluat in primire fotoliul de presedinte

Spre surprinderea generala, Traian Basescu nu a rupt tacerea nici dupa reintoarcerea in resedinta prezidentiala. O tacere instaurata imediat dupa anuntarea deciziei CCR. Ca urmare, tot ce a razbatut dintre zidurile palatului prezidential a fost ”pe surse”. Conform acestora, prima grija a presedintelui repus in drepturi a fost refacerea echipei de consilieri, disponibilizata prin grija predecesorului interimar. Informatiile de palat au dat ca sigura numirea lui Cristian Diaconescu la Cancelaria presedintelui, si revenirea celorlalti consilieri pe locurile ocupate anterior: Bogdan Dragoi (mediul de afaceri), Sebastian Lazaroiu (planificare analiza politica), Iulian Chifu (afaceri strategice si securitate), Iulian Fota (securitate nationala), Bogdan Manoiu (afaceri europene), Bogdan Oprea (purtator de cuvant al presedintelui si consilier de stat la departamentul de comunicare publica). Dupa episodul suspendarii, Basescu a pierdut doi consilieri, pe Stefan Deaconu si Bujor-Bogdan Teodoriu, care nu au mai revenit odata cu el la Cotroceni.

Onaca, consilierul doi intr-unul: scafandru si karatist

Dorel Onaca intareste garda lui Traian Basescu

Traian Basescu isi completeaza echipa de consilieri prezidentiali cu Dorel Onaca, scafandru cunoscut si fost parlamentar PDSR si PRM. Intrat in PDL in 2009, Dorel Onaca l-a sustinut pe Traian Basescu atat in campania prezidentiala care a precedat castigarea celui de-al doilea mandat, cat si acum, in timpul celor doua luni de suspendare. Cum, pe langa operatiunile de salvare maritime, Onaca face fata cu brio si la confruntari terestre (este presedinte de Onoare al Federatiei Romane de Karate), rezulta ca Traian Basescu isi intareste liniile de aparare. Prietenii din USL stiu de ce!

author avatar
Simona Badulescu
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger