AcasăNewsInterviurile pentru sefia DNA s-au incheiat. Toader: Joi vom face cunoscuta propunerea

Interviurile pentru sefia DNA s-au incheiat. Toader: Joi vom face cunoscuta propunerea

Dupa cele doua zile in care cei sase aspiranti la prima functie in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat la Ministerul Justitiei -in doua runde de cate trei candidati- pentru proba interviurilor, aceasta etapa s-a incheiat. 

„Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea functiei de procuror-sef DNA !”, a transmis ministrul Justitiei insusi, marti la pranz, pe o retea de socializare.

Totodata, Tudorel Toader a dezvaluit cand ar urma sa se anunte oficial rezultatul acestei a doua incercari de selectie a unui candidat pentru functia de procuror sef al DNA. „Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ, vom face cunoscuta propunerea pentru procurorul-sef DNA, precum si programele de management”, precizeaza ministrul Justitiei in acelasi mesaj postat pe Facebook, din care se intelege ca de aceasta data va fi ales un candidat din randul celor sase inscrisi, nu cum s-a intamplat la precedenta selectie, cand niciunul dintre cei patru procurori nu au convins conducerea MJ.

E important de avut in vedere faptul ca decizia finala in privinta numirii noului procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie o are presedintele.

Procurorii Sorin Armeanu, Andrei Bodean, Adina Florea, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea si Paula Tanase isi doresc sa conduca DNA-ul. Postul de procuror sef a ramas vacant in 9 iulie, cand Laura Codruta Kovesi a fost revocata prin decret semnat de Klaus Iohannis.

289 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu-i mai chinuiti pe baietii astia, desfiintati, naibii, abominatia constitutionala numita DNA (si DIICOT), trimiteti la „reeducare” intru spiritul legii si Constitutiei toti magistratii pe care nu-i gasiti „colaboratori” in arhiva Dumbrava, restructurati PG, cu profesionisti adevarati si poate, in vreo zece ani o sa avem si noi justitie „ca afara”…Si pentru cei ce se tavalesc in chinuri la gandul unei amnistii/gratieri, poate le explica si lor cineva ca daca se aplica legea si magistratii colaboratori ai serviciilor sunt demisi, e musai un act de clementa, altfel, nu prea au cum sa rezolve cauzele pe rol magistratii necalcatori de lege…

  2. Atat de profesionist, logic, frumos, normal si elegant isi desfasoara activitatea Ministrul Justitiei. Sunt sigura ca va readuce normalitatea in domeniu, daca va fi lasat si ajutat…

    A reusit cel putin un lucru, sa mute circul in arena potrivita… Iar Fram Ursul Polar sa stea la Polul Nord sau Sud, dupa preferinta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger