AcasăNewsIntervenţie în forţă a "mascaţilor" într-un apartament din Sectorul 5. Bărbat, ţinut...

Intervenţie în forţă a „mascaţilor” într-un apartament din Sectorul 5. Bărbat, ţinut ostatic chiar de fiul său

politistVrăjitoarele din Dămăroaia, călcate de mascați. O persoană a fost păgubită de 20.000 de euro

Un bătrân de 75 de ani, care era ținut ostatic de propriul fiu și amenințat cu un cuțit, a fost salvat cu ajutorul mascaților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii Secției 18 au fost alertați prin 112 cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 5, un bărbat este amenințat de către fiul său, cu un obiect tăietor-înțepător, acesta nepermițându-i să părăsească locuința.

Fiul refuza dialogul cu Poliţia

Oamenii legii au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care le-a relatat faptul că, în jurul orei 09.30, s-a dus la adresă pentru a-i vizita pe un bărbat și pe fiul acestuia, moment în care, cel din urmă l-ar fi amenințat un obiect tăietor-înțepător.

Polițiștii au luat legătura cu tatăl persoanei reclamate, un bărbat în vârstă de 75 de ani, care le-a relatat, prin fereastra imobilului, faptul că fiul său nu îi permite să părăsească apartamentul.

„Mascaţii” au spart uşa

Întrucât la momentul sosirii acestora, din interior se auzeau mai multe zgomote și strigăte, s-a procedat la intrarea în locuință, iar bărbatul de 46 de ani a fost imobilizat.

Astfel, polițiștii au reușit salvarea persoanei vătămate și scoaterea ei din imobil, în siguranță. În apartament, a fost găsit un obiect tăietor-înțepător pe care bănuitul l-ar fi avut asupra lui pe parcursul desfășurării evenimentelor, acesta fiind ridicat și sigilat de către polițiști.

Un echipaj de prim ajutor l-a transportat pe bărbatul de 46 de ani la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate, unde s-a decis internarea sa.

author avatar
Andrei Ștefan
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger