AcasăNewsIntervenție de urgență a pompierilor! Incendiu cu fum dens, la un depozit...

Intervenție de urgență a pompierilor! Incendiu cu fum dens, la un depozit de calculatoare din Mureș/S-a emis RO-ALERT

sursa foto: Facebook/IGSU

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o hală de depozitare a calculatoarelor. S-a dat alerta în rândul pompierilor din Mureș, care au intervenit cu mai multe autospeciale. Salvatorii se luptă pentru a stinge flăcările și a limita efectele incendiului izbucnit la Ungheni.

Din primele informații, incendiul afectează o suprafață de peste 1.000 metri pătrați.

Dat fiind faptul că incendiul se manifestă cu mari degajări de fum, s-a transmis un mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației din apropierea zonei în care s-a produs incidentul.

Pompierii mureșeni, sprijiniți de colegii din alte trei județe

sursa foto: Facebook/IGSU

Salvatorii mureșeni intervin în localitatea Ungheni pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la un spațiu de depozitare calculatoare – anunță reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pompierii din Mureș primesc sprijin de la echipaje din cadrul ISU Bistrița – Năsăud, ISU Cluj și ISU Sibiu.

sursa foto: Facebook/IGSU

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de peste 1.000 mp, cu degajări mari de fum, sens în care a fost transmis un mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației din proximitate” – transmite IGSU.

Potrivit aceleiași surse, pentru localizarea și lichidarea incendiului, din cadrul ISU Mureș – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al județului Mureş, intervin 3 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 autospecială pentru transport roboți și 1 autospecială de descarcerare.

sursa foto: Facebook/IGSU
author avatar
Andrei Coman
146 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger