AcasăNewsInterventie de amploare pe DN7: 17 raniti, in urma unui grav accident

Interventie de amploare pe DN7: 17 raniti, in urma unui grav accident

Mai multe ambulante si echipaje de descarcerare au intervenit de urgenta, sambata dimineata, la locul unui grav eveniment rutier soldat cu multiple victime.

UPDATE 2: Numarul victimelor accidentului a ajuns la 20 de persoane, din cate au anuntat reprezentantii ISU Hunedoara. Toate au primit ingrijiri medicale la spital. Printre acestia se numara doi pasageri- in varsta de 16 si 17 ani, dar si persoane cu varste de pana la 58 de ani, conform aceleiasi surse. Cat despre leziunile suferite, majoritatea ranitilor s-au ales cu lovituri la cap si cu traumatisme la maini sau la picioare.

UPDATE: Intr-unul dintre microbuzele implicate in accident se aflau soferul si componentii echipei de fotbal din localitatea hunedoreana Certeju de Sus, in total 18 tineri. In duba de marfa era doar soferul care, in urma impacutlui violent, ale carui efecte, la nivel de varii auto, se pot observa din fotografiile atasate, a ramas incarcerat.

Numarul mare de victime a facut ca responsabilii sa activeze Planul Rosu de interventie. Mai mult, in zona au ajuns 10 ambulante, dar si un elicopter SMURD, solicitat pentru situatia in care ar fi fost necesar transportul rapid al vreunui ranit la spital.

––

Mai exact, a fost vorba despre un accident de microbuz produs pe DN 7, pe raza localitatii Vetel, in urma caruia 17 persoane – printre ei si membrii unei echipe locale de fotbal- au ajuns pe mana medicilor. In prima faza, victimele au primit primul-ajutor de la personalul de pe ambulantele sosite la locul impactului, pentru ca ulterior sa fie duse la spitalele din Deva si Hunedoara, pentru investigatii si ingrijiri suplimentare.

Accidentul s-a produs in momentul in care microbuzul in care se aflau tinerii sportivi, in drumul lor catre un meci de fotbal, si o autoutilitara destinata transportului de marfa s-au lovit. Conditiile in care s-a produs impactul nu sunt clare la acest moment, dar vor fi lamurite in cadrul unei anchete de care se ocupa politistii.

Ca urmare a producerii impactului, traficul rutier la ieșirea din localitatea hunedoareana Vetel catre Ilia a fost afectat, circulatia masinilor fiind deviata pe o ruta ocolitoare, respectiv DJ 706 Mintia – Ilia, din cate a anuntat Centrul Infotrafic.

sursa foto: Facebook/ISU Hunedoara

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger