AcasăNewsIntervenție de amploare a pompierilor din Capitală. Patru mașini au ars complet...

Intervenție de amploare a pompierilor din Capitală. Patru mașini au ars complet (FOTO)

incendiuIntervenție de amploare a pompierilor din Capitală. Patru mașini au ars complet (FOTO)

Intervenție dificilă a pompierilor din Capitală, după ce patru mașini au fost cuprinse de flăcări, vineri seară, în apropierea podului Grant.

Incendiul a izbucnit pe strada Turda din sectorul 1, a transmis Digi 24. Totul ar fi pornit de la un autoturism care a luat foc în mers, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Șoferul a ieșit rapid din mașina pe care a abandonat-o lângă alte vehicule parcate lângă blocuri. În scurt timp, flăcările s-au extins și la acestea.

captură video Digi 24

La fața locului s-au deplasat și două trupe antitero. Martorii spun că înainte de incendiu s-a auzit o explozie, prin urmare autoritățile n-au exclus un act criminal.

Pompierii au reușit să stingă flăcările, însă două autoturisme au ars în totalitate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cauza exactă a incendiului va fi stabilită în zilele următoare, după ce polițiștii vor strânge mai multe probe.

author avatar
Andreea Vlad
176 afisari

1 COMENTARIU

  1. de ce politistii locai nu foloses uniforma si umbla imbracati casual in timpu serviciului?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger