AcasăNewsInsurecție în Ferentari! Oamenii au ieșit în stradă după ce polițiștii au...

Insurecție în Ferentari! Oamenii au ieșit în stradă după ce polițiștii au „spart” o petrecere în aer liber

scandalIntervenție cu scandal într-un cartier bucureștean! Zeci de oameni au ieșit în stradă. Ce s-a întâmplat / captură video Antena 3

A fost scandal cu grătare, alcool și muzica în cartierul Ferentari, duminică după amiază. Mai mulți oameni au ieșit în stradă, după ce polițiștii au încătușat câțiva tineri scandalagii, care au refuzat să se legitimeze.

Un grup de tineri puși pe distracție nu a mai ținut cont de liniștea vecinilor și a dat muzica prea tare la un autoturism aflat într-o parcare. Mai mult, s-a consumat alcool și s-au făcut grătare într-un loc nepermis.

Câteva persoane, deranjate de zgomot, au sunat la 112 și au reclamat faptul că tinerii tulbură liniștea publică, astfel că mai multe echipaje de poliție de al Secția de Poliție 24 au sosit la fața locului. Însă, odată ce au apărut oamenii legii, petrecăreții s-au transformat în scandalagii. Astfel, ei au refuzat să se legitimeze și chiar au deveni agresivi, după sosirea polițiștilor la fața locului, potrivit sindicatului Europol. (Imaginile video AICI)

Scandalagii, duși la secție

Mai multe persoane au sărit în apărarea tinerilor, nemulțumiți de situația creată. Astfel, au fost solicitate alte echipaje de intervenție. În urma acestui incident, șase oameni au fost duși la secție.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constat ca mai multe persoane se aflau în fața unui bloc, găteau, consumau băuturi alcoolice. La vederea polițiștilor au adresat expresii jignitoare, iar la solicitarea de a se legitima, au refuzat. Au fost solicitați în sprijin polițiștii aflați în zonă, care s-au deplasat la locație, 6 persoane fiind conduse la sediul subunității de poliție”, arată un comunicat al Poliției.

Este vorba despre patru adulți și doi minori, care au încălcat legea. Aceștia au vârste cuprinse între 21 de ani și 43, iar minorii sunt de 16 și 17 ani, arată anunțul Poliției „Persoanele conduse, 4 adulți, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani și doi minori de 16 și respectiv 17 ani. 3 persoane sunt sancționate pentru refuz de legitimare, conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, iar alte trei pentru încercarea de a împiedica polițiștii să își exercite atribuțiile de serviciu”, se arată într-o informare a Poliţiei.

author avatar
Andreea Vlad