AcasăNewsIntervenție cu final neașteptat, la Craiova! Două femei sechestrate într-un apartament, salvate...

Intervenție cu final neașteptat, la Craiova! Două femei sechestrate într-un apartament, salvate de mascați pe geam – VIDEO

mascatiIntervenție cu final neașteptat, la Craiova! Două femei sechestrate într-un apartament, salvate de mascați pe geam - VIDEO

Polițiștii din Craiova au avut o misiune de salvare dificilă, duminică. Aceștia au intrat pe geamul unei clădiri, pentru a scoate două femei sechestrate în casă.

Oamenii legii au fost sesizați că un bărbat îți ține soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară. Este vorba despre două femei, mamă și fiică, de 80, respectiv 60 de ani.

„Nu mai ieşiţi vii din casă!“, le-ar fi tot repetat bărbatul celor două femei, după ce, cu o seară înainte, le bătuse. Soția individului a reușit, la un moment dat, să își anunțe fratele, care a sunat urgent la 112. Din primele informații, se pare că femeile au stat sechestrate în apartament aproximativ 24 de ore, potrivit Antena 3.

Atacatorul, închis la Psihiatrie

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat o negociere cu bărbatul. Însă, în momentul în care aceștia au observat că bărbatul refuză să comunice și să deschidă ușa, cu ajutorul unei scări, au pătruns în interiorul apartamentului și l-au imobilizat.

„Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați că un bărbat își tine soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară. La fața locului au fost direcționate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, din Craiova, pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară. Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Femeile au fost salvate iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate, se arată în comunicatul Poliției.

Bărbatul se află, în acest moment, la Spitalul de Psihiatrie, deși nu a mai avut antecedente, pentru a fi evaluat de către medici.

author avatar
Andreea Vlad