AcasăNewsIntervenție cu emoție pentru un copil în stare gravă. Elicopterul SMURD trimis...

Intervenție cu emoție pentru un copil în stare gravă. Elicopterul SMURD trimis să-l salveze a greşit localitatea

elicopterIntervenție cu emoție pentru un copil în stare gravă. Elicopterul SMURD trimis să-l salveze a greşit localitatea

Un adolescent în vârstă de 17 ani a intrat în stop cardio-respirator la Arieșeni, județul Bihor. A fost chemat un elicopter SMURD.

Adolescentul a fost găsit în casă, în stare de inconştienţă, de părinţii săi. Aceștia au apelat numărul de urgență 112. Tânărul aflat în stop-cardiorespirator a fost dus la dispensarul medical din Arieșeni unde se efectuează manevre de resuscitare de către echipajul SMURD Câmpeni, potrivit ziarulunirea.ro. Medicii fac toate eforturile pentru a-i salva viaţa.

Copilul nu este cunoscut cu probleme medicale

Aceștia au solicitat și un elicopter SMURD din Arad pentru a transporta băiatul la spital. Locul aterizării a fost stabilit între localitățile Gârda și Arieseni iar personalul Salvamont care a balizat zona, urmează să transporte medicul și asistentul din echipajul elicopterului la dispensar pentru evaluare și sprijin.

Intervenția nu a fost însă lipsită de emoții. Elicopterul SMURD trimis să salveze copilul a aterizat în altă localitate. Mai exact la Băiţa, potrivit vicepremarului care susţine că au fost greşite coordonatele, transmite Antena 3.

Reprezentanţii ISU SMURD Alba spun că nu a fost nicio greşeală privind localitatea, ci elicopterul a aterizat la Băiţa din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

author avatar
Andreea Vlad
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger