AcasăNewsUPDATE "Interventia cu romanii" anuntata de Traian Basescu, astazi la Cotroceni!

UPDATE „Interventia cu romanii” anuntata de Traian Basescu, astazi la Cotroceni!

UPDATE. Administratia Prezidentiala a anuntat ca, in aceasta seara, la ora 18:15, presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa.

„Interventia cu romanii”  anuntata de Traian Basescu, marti seara, se pare ca va avea loc in acesta dupa amiaza la Palatul Cotroceni sub forma unei declaratii sau chiar a unei conferinte de presa.

Deocamdata nu s-a aflat inca ora la care va fi sustinuta interventia presedintelui Traian Basescu, dar surse de la Cotroceni au dezvaluit ca seful statului si echipa sa de consilieri pun la punct ultimele detalii ale evenimentului. Cel mai probabil, va fi vorba de o declaratie de presa, fara intrebari, dar poate fi vorba si despre o conferinta de presa.

Citeste aici discursul pe care-l va sustine Basescu astazi si propunerea unui guvern de tehnocrati!

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, la investirea in functia de ministru de Externe a lui Cristian Diaconescu, ca miercuri va avea „o interventie cu romanii” care sa clarifice lucrurile.

„Domnule ministru, aveti o misiune grea, in care va voi sustine si sper ca cele ce voi clarifica in interventia mea de maine cu romanii sa va poata fi un suport. Va doresc mult succes in mandatul dumneavoastra”, i-a spus Traian Basescu noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu, la finalul ceremoniei de depunere a juramantului de catre acesta.

 

author avatar
Ciprian Purice
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger