AcasăInterpretare de SENZATIE la Te cunosc de undeva "I like to move...

Interpretare de SENZATIE la Te cunosc de undeva „I like to move it, move it”!

Inainte de a-l intepreta pe The Mad Stuntman, Pepe nu stia cine este acest cantaret. Ii cunoastea doar celebrul referen al melodiei „I like to move it”. Cu toate acestea, el a reusit sa intre in pielea personajului.

„Cand a venit langa noi, am crezut ca ne bate!”, a zis Andreea Balan.

„Foarte greu de interpretat aceasta piesa pentru ca nu este cantata, este latrata! Foarte bine, ti-a iesit!”, a adaugat Ozana.

„Ai fost spectaculos, dar destul de agresiv! Ma bucur ca ne-am distrat cu totii, felicitari”, a zis Andrei, alt membru al juriului de la Te cunosc de undeva.

„Mi-a placut foarte mult spectacolul. Esti foarte talentat! Mi-a placut si comunicarea pe care ai avut-o cu dansatoarele. Este foarte greu sa inveti sa te transformi intr-un personaj. Bravo!”, a spus Andreea Balan.

Se pare ca Pepe reuseste sa interpreteze cu succes orice personaj!

author avatar
Anca Murgoci
1.172 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger