AcasăNewsINTERPOL cauta prostituatele si "pestii" din moda romaneasca!

INTERPOL cauta prostituatele si „pestii” din moda romaneasca!

Tinerele se inghesuiau sa participe la Miss Plaja

O „bomba” penala sta sa explodeze in lumea modellingului romanesc. Cu efecte catastrofale, dupa informatiile noastre, pentru multi dintre cei care activeaza in domeniu. Indiferent ca organizeaza concursuri de Miss, conduc agentii de renume sau au ajuns fotomodele faimoase in Occident. Adica exact acolo unde a fost declansata ancheta care va zgudui acum si showbiz-ul autohton.

Sute de tinere s-au inghesuit sa participe la concursurile de frumusete organizate de Emanuel Kermany

Totul a pornit dupa ce mai multe tinere din tari est-europene au depus plangeri despre pretul platit pentru a urma o cariera internationala de succes.

Creatorul de moda Dy Andy, condamnat pentru proxenetism

Drogate, violate si santajate, acesta pare sa fi fost destinul tragic a numeroase fotomodele. Iar INTERPOL  incearca acum sa ia urma tuturor celor care au fost exploatate de complexa retea cu multiple conexiuni din Anglia si  pana in Austria, cerand structurilor specializate romanesti toate informatiile pe care le detin cu privire la cazuri suspecte petrecute din 2008  si pana acum.

„Menelica” de la OTV

Emanuel Kermany

Grosul dosarelor de pana acum privind diverse retele de prostitutie existente in lumea modei au fost instrumentate de procurorii DIICOT. Structura careia ii va reveni si sarcina de a coopera cu colegii europeni pentru demascarea traficantilor care isi ascund activitatea infractionala in spatele unor brand-uri de succes.

„Printul“ Ratiu, arestat pentru proxenetism

Pana acum, au fost anchetate sau chiar condamnate pentru proxenetism nume importante ca Dy Andy, Marian Darta, „printul” Andrei „Ratiu” Prisacariu. Tot in vizorul anchetatorilor se afla in prezent si  Emanuel Kermany, organizatorul concursului „Miss Plaja”.

Stilistul Marian Darta, implicat si el intr-un scandal de proxenetism, o prezenta fidela la Miss Plaja, alaturi de Kermany „Menelica“

Numai ca politistii ancheteaza si o alta pista, primita la pont, conform careia italianul de la  OTV ar fi de fapt roman, avand  porecla de „Menelica”,  care a fost arestat in anii ’80 pentru trecerea frauduloasa a frontierei, plecand  in Italia de-abia dupa Revolutie.

Intoarcere la Robert Negoita

Robert Negoita, dovedit client stabil al prostituatelor

Este posibila astfel si redeschiderea dosarului  in care politicieni ca deputatul  PSD Robert Negoita erau clienti fideli ai unor prostituate care ulterior erau trimise la bordelul „Babylon” din Viena. Iar din informatiile noastre, va fi dezgropat si trecutul unora dintre cele mai bine cotate fotomodele europene ale momentului, printre care si cateva romance.

Romancele ajungeau prostituate in selectul Club „Babylon“ din Viena

 

 

Inainte sa ajunga fotomodele, participau la orgii sexuale pe iaht
author avatar
Catalin Tache
4.848 afisari

5 COMENTARII

  1. O da asta da bomba domnule Tache. Astept cu interes si continnuarile. Ca despre tinerele aspirante la viata de lux din modeling, nu cred ca e o nouate ca se foloseau si de „altceva’ pentru a reusi. De la aici pana a fi traficate este cale lunga si daca au fost drogate, obligate si violate e si mai rau. Am asa o vaga impresie ca mai mult de 80% o faceau cu buna stiinta, pentru ca aveau contacte si catigau destul de multi bani(neavand treaba cu modelingul).

  2. Felicitari…!mereu ne surprinzi.salutari de la paris ,toti romani te felicita si te apreciaza ,mult succes in continuare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger