AcasăNewsInternetul, bombardat de fotografii cu cadavrul lui Muammar Gaddafi! (FOTO)

Internetul, bombardat de fotografii cu cadavrul lui Muammar Gaddafi! (FOTO)

Scenariul in cazul lui Osama bin Laden se repeta. Internetul este bombadat astazi de fotografii false cu cadavrul liderului libian Muammar Gaddafi.
Colonelul Gaddafi este inca in viata, in ciuda recompensei de 2,5 milioane de dolari care a fost pusa pe capul sau, „viu sau mort”. Intr-un mesaj audio difuzat joi liderul libian a facut apel la partizanii sai sa recurga la lupta armata pentru a-i invinge pe ‘inamicii’ rebeli si a ‘elibera Tripoli’, potrivit Realitatea TV.
Fostul premier Abdessalem Jalloud, care a fugit saptamana trecuta din Libia si se afla, incepand de sambata, in Italia crede ca Gaddafi se afla fie in sudul capitalei libiene, fie a plecat deja in desert.
Si in cazul lui Osama bin Laden au circulat o fotografii false ale cadavrului. In graba de a publica imaginea celui mai mare terorist din lume mort, presa din lumea intreaga a publicat o fotografie, care s-a dovedit a fi falsa. Administratia americana a hotarat sa nu dea publicitatii imaginea lui bin Laden mort.

329 afisari

1 COMENTARIU

  1. arabii si ..aceiasi lipsa de control mintal..ca si in decembrie 89 in Romania…nu numai ca nu au castigat nimic ..distrugandu-si tara ..dar si-au amanetat viata in mainile hulpavilor din neamul unchiului Sam….perversul si nesatulul unchi Sam ,devastatorul si terminatorul planetei….vai voua beduini fara minte..ce v-a facut gaddafy…este un nimic ..fata de ce va urma…veti fi castigat un singur drept….acela de a va balacari in pustiu…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger