AcasăNewsInternationalul Paul Papp, implicat intr-un dosar de trafic cu minori

Internationalul Paul Papp, implicat intr-un dosar de trafic cu minori

Cand evolua la FC Vaslui, Paul Papp a apelat la serviciile mai multor dame de companie

A fost eroul nationalei in meciul cu Irlanda de Nord, de anul trecut, si a avut evolutii foarte bune pentru campioana Steaua Bucuresti, dar aceste aspecte nu l-au scapat pe fotbalistul Paul Papp de problemele avute cu legea.

Cand evolua la FC Vaslui, Paul Papp a apelat la serviciile mai multor dame de companie

Jucatorul de 25 de ani a aparut, marti, in fata magistratilor de la Tribunalul Vaslui, pentru a fi audiat intr-un dosar in care mai multi barbati sunt acuzati de proxenetism si trafic de minori.

Papp a fost luat de politisti din cantonamentul echipei nationale de fotbal si dus la audieri, cu mandat de aducere, dupa ce nu s-a prezentat la primele trei termene propuse de judecatori.

Papp are calitatea de martor in dosarul respectiv, el fiind audiat alaturi de un alt fotbalist cunoscut, Silviu Balace, fost la Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova.

In perioada 2009-2012, Papp si Balace au apelat de mai multe ori la serviciile unor dame de companie si exista informatii conform carora cel putin una dintre fetele care au trecut prin patul celor doi fotbalisti ar fi fost minora.

Conform oamenilor legii, proxenetii sunt acuzati ca au exploatat sexual cel putin cinci tinere, multe dintre ele minore.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger