AcasăNewsInternarile la Maternitatea Polizu, restrictionate pana luni, dupa un caz de varicela

Internarile la Maternitatea Polizu, restrictionate pana luni, dupa un caz de varicela

Internarile la Maternitatea Polizu au fost restrictionate pana luni, in aceste zile fiind acceptate numai urgentele. Masura a fost luata dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, o gravida in varsta de 17 ani a fost depistata cu varicela.

„Am restrictionat internarile pentru normoponderali si prematuri, dar nu sunt refuzate urgentele medicale, drept dovada ca zilnic au fost nasteri. Dar, potrivit uzantelor medicale, in astfel de cazuri este necesara o perioada in care nu se mai fac internari”, a explicat Nicolae Suciu, managerul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului (IOMC) in subordinea caruia se afla si Maternitatea Polizu, citeaza realitatea.net.

Decizia vine dupa ce, sambata trecuta, o gravida in varsta de 17 ani a fost depistata cu varicela. De atunci, conducerea unitatii sanitare a luat toate masurile igienico-sanitare care se impun in astfel de cazuri pentru a evita transmiterea bolii, a explicat Nicolae Suciu, precizand ca, incepand de luni, vor fi reluate toate internarile.

Foto: sarcinapesaptamani.ro

author avatar
Alina Costache
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger