AcasăNewsInterlopul Virgil Lungu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Interlopul Virgil Lungu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Considerat unul dintre cele mai influente personaje din estul Romaniei, Virgil Lungu a fost trimis in judecata, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Aflat in stare de arest preventiv, Lungu este acuzat de trafic de influenta si va fi prezentat magistratilor de la Tribunalul Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Conform procurorilor DNA, „in cauza exista date si indicii din care rezulta suspiciunea rezonabila care contureaza urmatoarea stare de fapt:

In perioada septembrie 2014 – sfarsitul lunii ianuarie 2015, inculpatul Lungu Virgil Roman a purtat mai multe discutii cu un denuntator, in cadrul carora a pretins si acceptat primirea unor sume de bani cuprinse intre 20.000 euro si 50.000 euro. Aceste sume de bani au fost pretinse pentru ca inculpatul sa-si foloseasca influenta pe care afirma ca o are asupra unui magistrat din cadrul Tribunalului Constanta, sa-l determine pe acesta sa revina asupra unor masuri asiguratorii, in sensul revocarii acestora, si sa-i garanteze denuntatorului o judecata corecta, impartiala”.

author avatar
Cristi Ionita
624 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger