AcasăNewsInterlopul Sandu Geamanu, 25 de ani de inchisoare pentru omor ...

Interlopul Sandu Geamanu, 25 de ani de inchisoare pentru omor

Ilie Alexandru, zis „Sandu Geamanu”, a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti la 25 de ani de inchisoare pentru omor. Acesta este acuzat ca impreuna cu alti trei membri ai gruparii sale a torturat un batran in locuinta acestuia si a furat bani si bunuri in valoare de 500.000 de lei.

Sandu Geamanu

Alaturi de Ilie Alexandru au fost condamnati si cei trei complici ai acestuia, care au primit pedespe intre patru si 25 de ani de inchisoare cu executare. Astfel, Tinel Niculae a primit 25 de ani de inchisoare, Constantin David Stan a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare, iar Simion Adrian Florina primit patru ani de inchisoare. Cei patru condamnati sunt obligati de instantele de judecata sa plateasca Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti costurile din perioada in care victima a fost internata – aproximativ 75.000 de lei. Decizia judecatorilor Tribunalului Bucuresti poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Ilie Alexandru, Tinel Niculae, Constantin David si Simion Adrian Florin au fost trimisi in judecata in acest dosar in iulie anul trecut. ”Sandu Geamanu“ a fost acuzat de omor calificat si omor deosebit de grav, talharie cu consecinte deosebit de grave si violare de domiciliu, toate aflate in concurs  de infractiuni. In rechizitoriul procurorilor se arata ca in 2008 Sandu Geamanu impreuna cu alti trei membri ai gruparii sale au intrat in locuinta lui Nicolae Zdoca, de 74 de ani, din Bucuresti, dupa ce ar fi aflat ca omul detine o suma importanta de bani in casa.  Ca urmare a loviturilor primite, Zdoca a murit cateva luni mai tarziu, la spital.

author avatar
Alina Stancu
559 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger