AcasăNewsInterlopul Robert Yoc, rivalul fraților Nuțu și Sile Cămătaru, și-a împușcat un...

Interlopul Robert Yoc, rivalul fraților Nuțu și Sile Cămătaru, și-a împușcat un văr. Motivul parcă e desprins din telenovele (VIDEO)

Interlopul bucureștean Robert Bușă, zis „Yoc”, a fost arestat preventiv după ce și-a atacat un văr și l-a fi împușcat în antebraț cu un pistol cu bile de cauciuc.

Incidentul a avut loc marți, 6 februarie, în Sectorul 4 al Capitalei.

Bănuia victima că e amantul soţiei

Agresorul își bănuia ruda că ar avea o relație extraconjugală cu soția lui, așa că i-a cerut socoteală. În timp ce victima a ajuns la spital, unde i-a fost îngrijită rana, suspectul, care se afla sub control judiciar într-un dosar în care este acuzat de tentativă de omor, a fost trimis în arest.

Robert Yoc a primit pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile pentru lovire și alte violențe, dar și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cine este Robert Yoc?

Anul trecut, interlopul Robert Yoc, rivalul Cămătarilor,ar fi intrat cu sabia în mână la priveghiul celor trei copii care au murit în urma unui incendiu de la o locuință din Sectorul 5. Gestul său a venit în urma unei dispute cu mama lor, fosta lui soție.

Robert Yoc este renumit pentru scandalurile cu frații Cămătaru, pe care i-a atacat chiar pe holul Curții de Apel București, unde s-a implicat într-un schimb de lovituri cu Sile Cămătaru.

Apoi, el a spus că a fost o victimă și a pretins daune în valoare de 60.000 de euro de la frații Cămătaru.

În anul 2021, interlopul l-a înjunghiat și pe Alexandru Stoica, zis Aticu.

author avatar
Andrei Ștefan
645 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger