AcasăNewsInterlopul Fane Văncică, săltat de polițiști din pat și dus la audieri,...

Interlopul Fane Văncică, săltat de polițiști din pat și dus la audieri, din cauza filmulețului în care lovea o femeie – VIDEO

Fane VăncicăInterlopul Fane Văncică, săltat de polițiști din pat și dus la audieri, din cauza filmulețului în care lovea o femeie

Interlopul Niță Cami, zis Fane Văncică, a fost vizitat de mascați marți dimineață și dus la audieri. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea polițiștilor are loc în urma apariției filmulețului pe TikTok în care lovea o femeie.

Deși în acel caz plângerea nu a fost depusă în termenul legal, a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte care nu necesită plângerea părții vătămate.

Și-a bătut cu bestialitate partenera de viață

Reamintim că, la sfârșitul lunii august, polițiștii s-au sesizat după ce pe Tik Tok a devenit virală o filmare video cu Fane Văncică, un personaj controversat implicat în mai multe scandaluri, între care și cu frații Cămătaru, în timp ce lovea o femeie care stă în genunchi în mijlocul unei camere.

Văncică a fost filmat de o a treia persoană, iar videoul a ajuns pe rețeaua de socializare. Polițiștii au deschis dosar penal și ulterior a fost emis un ordin de restricție de 5 zile.

author avatar
Andreea Vlad
370 afisari

6 COMENTARII

  1. Ce mecla de c acat obosit are Fane. Daca-l barbieresti ramane o mecla de fraier grasutz. Nu o vrea sa-mi s uga p ula?

  2. se numeste „ordin de protectie”
    (mass-media necinstita incurca cu „ordin de restrictie”)
    Legislația privind prevenirea şi combaterea violenţei domestice a fot modificată în 19 august, după ce o lege apărută în Monitorul Oficial a stabilit acordarea, în mod obligatoriu, de asistență din partea unui avocat persoanelor care solicită un ordin de restricție și care nu au un avocat propriu. Măsura se va aplica, efectiv, din 22 august 2020

    -adica iti baga pe gat un terchea-berchea ca sa te potoleasca,
    mah victima!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger