AcasăNewsInterlopul Fane Văncică, prins pe Aeroportul din Otopeni. Incredibil ce le-a declarat...

Interlopul Fane Văncică, prins pe Aeroportul din Otopeni. Incredibil ce le-a declarat polițiștilor după ce a fost „săltat”

Fane VăncicăInterlopul Fane Văncică, săltat de polițiști din pat și dus la audieri, din cauza filmulețului în care lovea o femeie

La trei zile după ce și-a bătut cu bestialitate partenera de viață, polițiștii l-au prins pe Fane Văncică. Interlopul a fost săltat chiar de pe aeroport, când se întorcea în țară din Italia.

„În seara de 1 septembrie a.c., în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, a fost oprit un bărbat, în vârstă de 37 de ani, de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră, ce se aflau în efectuarea serviciului.

Bărbatul este acuzat de lovire și alte violențe

Acesta a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

De asemenea, i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție provizoriu, emis în data de 30 august a.c. pe numele acestuia. Astăzi, se va solicita instanței emiterea unui ordin de protecție (pentru o perioadă de 6 luni)”, a anunțat DGPMB.

A fost filmat în timp ce bătea o femeie

Acesta a declarat, în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Polițiștii l-au căutat trei zile pe interlopul care și-a bătut partenera, iar imaginile de o cruzime de neimaginat au apărut în spațiul public. Aceștia au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele femeii, care nu a depus nici acum plângere după incident.

Imaginile cumplite cu femeia bătută de interlopul Fane Vancică au ajuns imediat virale pe rețelele de socializare. La scenele cumplite de violență au luat parte și cei doi copii.

author avatar
Andreea Vlad
1.011 afisari

5 COMENTARII

  1. fane e cel mai bun pretenar al meu.ascultam manele si ne batem prietenele impreuna.
    mai bagam o shaorma….
    dusmanii mei e rai.

  2. smecherii care au facut miliarde din specula cu kw au vile si se plimba pe la monaco fara sa-i deranjeze nimeni , in schimb toata politia a sarit pe un t i g a n care s-a certat cu nevasta-sa , sau i-a facut placere dupa cum spune ca-i place nevestei

  3. Boritania asta si toate satrele lor trebuie trimisi in Donbas pe post de ajutoare pentru Boschet. Doar asa marginenii vor cistiga (o pul…pa-n cur sa nu le cada izmenele)

  4. Toată media romana e sadomasokista. Nu sa mai termina brekincur de la tv. Nervos am inceput și eu să bat amanta. Filmul va apărea întâi în diaspora. Onlyfans.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger