AcasăNewsInterlopul clujean Gore, retinut pentru tentativa de omor (VIDEO)

Interlopul clujean Gore, retinut pentru tentativa de omor (VIDEO)

Interlopul Marius David, retinut pentru 24 de ore

Interlopul clujean Marius David, zis Gore, care a injunghiat un brancardier la Spitalul Judetean din Cluj, este acuzat de tentativa de omor calificat.  El a primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat astazi la Parchetul de pe langa Tribunalul din Cluj.  Miercuri urmeaza sa fie prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Cluj.

Interlopul Marius David, retinut pentru 24 de ore

Luni seara, Marius David s-a prezentat, impreuna cu sotia sa, pentru tratament medical de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente nr. 1 a Spitalului Clinic de Urgenta Cluj. Interlopul a amenintat patru brancardieri si i-a aplicat unuia dintre ei lovituri cu un cutit, „producandu-i prin injunghiere leziuni la nivelul bratului stang, precum si la nivelul toracelui (cu sectionarea a doua coaste)”, potrivit procurorilor.

“A venit seara la ora 22:00 acuzand transpiratii reci. A fost pus sub supraveghere si i s-au administrat perfuzii. Pana dimineata a fost linistit, iar la ora 5:30, nemotivat, a injunghiat un brancardier cu un cutit pe care il avea la el”, a declarat pentru City News Monica Costin, director in cadrul spitalului clujean.

„Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor de fapt, iar in ceea ce-l priveste pe invinuitul David Marius, se efectueaza demersuri in vederea depistarii si prinderii acestuia”, conform procurorilor.

Brancardierul Augustin Campeanu (33 de ani) a fost operat, starea acestuia fiind stabila. „Brancardierul a fost lovit de mai multe ori in bratul stang si in torace. A fost operat, iar in prezent starea sa este stabila, dar va avea nevoie de o perioada lunga de ingrijiri medicale”, a spus Dorin Muresan. „Este un caz pe care nici nu merita sa-l discuti. Incerci sa salvezi vieti aici si te trezesti ca tie iti este pusa viata in pericol”, a spus acesta.

Potrivit medicilor clujeni, in ultimele zile Marius David, zis „Gore„, s-a prezentat de mai multe ori la urgenta pentru a primi ingrijiri medicale. Medicii l-au trimis de fiecare data la sectia de psihiatrie, insa barbatul a refuzat.

Se crede reincarnarea lui Jack Spintecatorul

Interlopul Gore se crede „reincarnarea spirituala” a  lui Jack Spintecatorul sau a temutului criminal Ramaru.  Are un lautar personal si se lauda ca este idolul tuturor femeilor. Absolvent al Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucuresti, Marius David, casatorit si tata a doi copii, a fost inchis in anii ’90 la Penitenciarul Gherla pentru viol.

Intre 1995 si 1996 a provocat mai multe scandaluri in discoteci si cluburi din Cluj, zeci de persoane fiind batute sau agresate sexual.  Nimeni nu a indraznit sa depuna plangere la politie.

In 1996, Gore i-a rupt mandibula unui tenor de la Opera Romana din Cluj si l-a taiat cu sabia ninja pe fratele acestuia, un cascador. A fost arestat pentru vatamare corporala grava si ultraj contra bunelor moravuri. Un student l-a acuzat apoi de perversiuni sexuale. A primit doi ani de puscarie. A  scapat de pedeapsa mai repede pentru „buna purtare”.

A fost arestat din nou in 2000 pentru un scandal in centrul Clujului, iar o instanta din Oradea l-a condamnat pentru ultraj contra bunelor moravuri. A scapat si de data aceasta, dupa ce a fugit din tara. A fost expulzat din Spania, in 2005, intr-un grup de infractori romani. A fost internat cu probleme psihice la Spitalul Penitenciarului Jilava.  A fost transferat apoi la inchisoarea din Gherla.

[youtube]qxeLwhHvAv4[/youtube]

author avatar
Dana Conerth
3.474 afisari

3 COMENTARII

  1. mai fratilor,se pare catre sa fi prost tare de tot ca sa ajungi la televizor.asta ar face echipa buna cu razboinicul luminii,Becali. . .

  2. deageaba vb si il criticati fraierilor.gore a rupt gura la toti si a fost un mare jmecher pt toti in toata tara si in occident,problema lui erau drogurile si cand era sub influenta acestora era nebun..nu mai fiti invidiosi si va ascundeti dupa fuste..

  3. Sincera parere :-??:)) Umpic nebun omu poate din cauza drogurilor ia afectat cva la creer se defapt asa se intampla din cauza etnobotanicilor probabil ca din cauza asta ….. In rest :-?? un golav :)) vagabont :))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger