AcasăNewsInterlopii se lupta sa puna gheara pe Primaria sectorului 6

Interlopii se lupta sa puna gheara pe Primaria sectorului 6

Pliante, stegulete si declaratii de presa – cam asta se vede, la suprafata, in campania electorala. „National” prezinta fata nevazuta a razboiului de gherila care se duce in Sectorul 6 intre Stefan Florescu si Cristian Poteras, lupta soldata in ultimele zile cu batai in plina strada intre interlopi, focuri de arma si oameni bagati in spital. In lupta acerba sunt implicati temutii interlopi din Clanul Sportivilor, care percep taxe de protectie si dicteaza preturile in pietele agroalimentare din Sectorul 4. Ei vor, odata cu inscaunarea protectorului lor, Stefan Florescu, sa-i elimine pe aghiotantii lui Poteras, pentru a instaura teroarea si in Sectorul 6.

Stefan Florescu si-a inmatricutat bolidul de lux cu literele PMB, combinatie de litere folosita doar de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB)

In urma cu cateva zile, un om de afaceri din Sectorul 6 al Capitalei, aflat in anturajul edilului Cristian Poteras, a ajuns in sectia de Reanimare a Spitalului Municipal dupa ce a primit o „corectie” de la cel mai salbatic clan al baietilor de cartier: Sportivii.

La scurt timp, in cartierul Berceni s-au auzit focuri de arma. Apoi, jurnalistul de investigatii Dan Bucura, care documenta o ancheta ce il viza pe Stefan Florescu, a fost batut cu batele de baseball, chiar in scara blocului in care locuieste.

Mercedesul lui Florescu este insotit pretutindeni de un SUV negru, condus de un individ cu alura de interlop

Culmea, afaceristul mutilat in bataie era chiar sursa ziaristului Dan Bucura, care il demascase pe Florescu, iar agresorii lui Bucura semanau izbitor cu doi dintre cei patru interlopi care l-au desfigurat in bataie pe protejatul lui Poteras.

Candidatul care are legaturi cu gruparea Sportivilor se imbratiseaza cu „baietii” cu cefe late

Politia inca mai face cercetari.

Hotul striga „Hotii!”

Campania electorala, eliberarea si rearestarea Camatarilor si permanenta rocada din structurile Ministerului de Interne au adus lumea interlopa a „Micului Paris”  in pozitie de tragere.  „Cristian Poteras apeleaza la interlopi in campania electorala”, a acuzat independentul Stefan Florescu. Sunt doar vorbe de campanie sau adevarul gol-golut? O jumatate de adevar poate fi considerata cea mai perversa minciuna, iar domnul Florescu si domnul Poteras par a se afla printre cei mai fini cunoscatori ai problemei.

Taxe de protectie cu dezlegare de la Florescu

Adrian Constantin, cel care stapaneste Piata Berceni Sud, nu este doar consilierul personal al lui Florescu, ci si un om de casa al acestuia

Stefan Florescu este fostul director al Administratiei Pietelor din Sectorul 4 si candidat independent la fotoliul de edil al Sectorului 6. E dispus sa faca orice ca sa inhate painea si cutitul.

Are si motive serioase: a luat bani cu camata ca sa pozeze in binefacatorul nevoiasilor, iar interlopii nu refinanteaza creditele, ca la banca. Datoriile sunt uriase si doar o functie publica cu buget considerabil mai poate sa acopere gaura. Numit in functia de administrator al pietelor din Sectorul 4 de primarul Cristian Popescu Piedone, Florescu si-a atras de partea sa nucleul fondator al Clanului Sportivilor. El a impartit favorurile in piete si cea mai simpla cale de colectare era sa-i lase pe vechii vatafi sa-si stranga in continuare partea si sa cotizeze. Asa a si facut si a castigat simpatia si sustinerea interlopilor din Sectorul 4.

Piticu, omul de legatura

Adrian Constantin, zis „Piticu”, participa si la toate intalnirile canditatului la Primaria Sectorului 6

Florescu il are alaturi pe Adrian Constantin, fost rugbist, proprietar al Complexului agro-alimentar Straduintei. Adrian Constantin este componenta soft a Clanului Sportivilor.

Adrian Constantin

Fara vicii, Adrian Constantin, zis Piticu, este  necunoscut publicului larg, dar este considerat veriga de legatura intre gorilele batause din gruparea interlopa si gulerele albe ale crimei organizate.

„Piticu”, a iesit din sediul de campanie al lui Florescu dupa acesta si au plecat cu masini diferite

Si-a inceput cariera ca recuperator, asa ca la momentul de fata ii este destul de simplu sa combine chiria cu taxa de protectie. Piticu este cel al carui cuvant atarna greu in fata unor figuri legendare in lumea interlopa din Berceni.

Alexandru Rosca, Bibiloi, Cenusa, Calu sau Pacala, sunt exemple de cruzime atroce, altminteri doar niste simpli executanti.

Interlopii fac preturile in pietele din Capitala

In Bucuresti, mersul la piata a inceput sa semene cu cumparaturile la Milano. Sunt incriminati producatorii pentru ca n-ar fi in stare sa se organizeze pentru a face fata concurentei externe. Este vina fermierului ca 1 kg de spanac este mai scump decat unul de carne? Florescu stie cum, spre exemplu, pietele din sectorul 4 au devenit mai scumpe decat cele din sectorul 1, unde chiriile sunt cu mult mai mari (nu si taxele de protectie!). Pentru oameni ca el, pietele sunt moneda de schimb in relatia cu mafiotii, acolo ducandu-se lupta acerba pentru vad si pentru eliminarea producatorilor directi. Astfel, pietele agroalimentare sunt transformate in adevarate masini de fabricat bani, chiar si in perioada de criza, pe spatele producatorilor directi, a micilor intreprinzatori adusi la sapa de lemn de taxe de protectie si a cumparatorilor care nu prea realizeaza cum se face ca toata lumea vinde la acelasi pret.  Marinimos, Stefan Florescu a asigurat prosperitatea Clanului Sportivilor, lasandu-i sa faca legea in pietele din Sectorul 4. Nimeni nu stie pentru cat.

Candidati sustinuti de mafie

Cristian Poteras este sprijinit de Razvan Parcalabu, patronul restaurantului „Hanul Drumetului”

Clanul Sportivilor a prosperat dupa decimarea Clanului Camataru. I-a prelut afacerile si s-a ridicat la rangul de grupare criminala cu influenta la nivelul intregii Capitale, chiar si in judetele Ilfov, Teleorman si Giurgiu.

Razvan Parcalabu

Grupul a trecut testul schimbarilor de lider atat la arestarea lui Eugen Preda (inculpat in dosarul furtului de mitraliere de la Ciorogarla), cat si la incarcerarea lui Radu Rosca, liderul care a facut transferuri tocmai de la Brasov in echipa Sportivilor. Dar declinul Camatarilor nu este singura circumstanta favorizanta. Ca orice retea in ascensiune, dupa primul plin isi cumpara si onorabilitatea. Unii membri acced in functii publice. Renunta la santaj si la infractiuni comise cu violenta pentru ca reusesc prin pasaportul universal – banii negri – sa puna mana pe cutit si pe cascaval, adica fondurile publice. Baietii cu pumnul greu au candidati proprii pe listele partidelor politice – cum ar fi Florian Puiu, prezent pe lista de consilieri locali a unei aliante cu rezonanta –, iar acum spera sa se extinda in alte sectoare. In 6, de exemplu.

Piedone s-a simtit amenintat de Florescu

Stefan Florescu a fost aruncat peste bord de propriul partid si chiar de Cristian Popescu Piedone, cel care-l numise stapan peste piete. Intr-o competitie cu un singur tur, pierderea pe final a sustinerii USL ii este fatala. Motivul: Partidul Conservator si Piedone au nevoie doar de bani negri pentru campanie, nu si de balastul afacerilor ilicite din care au rezultat acestia. Pe de alta parte, Stefan Florescu se ridicase nefiresc de mult si Piedone nu avea nevoie de un egal, asa ca i-a oferit o moarte politica naturala.

Poteras si-a facut brigada la Hanul Drumetului

Interlopii lui Florescu lupta acum pe viata si pe moarte, fiind dispusi sa-i lichideze pe cei care stau in calea politicianului. Daca Florescu ajunge primar, ei isi extind afacerile in Sectorul 6. Insa, pentru a se impune in pietele din 6, va trebui sa-i elimine pe protejatii lui Poteras. Unul dintre acestia ar fi Razvan Parcalabu, patronul restaurantului „Hanul Drumetului”, unde Poteras are abonament, si a firmei de paza „Drumetul guard”. Insa pe Poteras si Parcalabu nu ii leaga doar afacerile si micile placeri culinare, ci si sportul. Cristian Poteras este presedintele Federatiei Romane de Lupte (FRL), iar Parcalabu este vicepresedinte. La „Hanul Drumetului”, considerat fieful interlopilor, un boxer a fost la un pas de moarte in 2010. Pugilistul Catalin Stan a fost inconjurat de opt persoane, care l-au batut si l-au injunghiat in picior, la cativa milimetri de artera femurala, precum si in antebrat. Sportivul a pierdut mult sange si ajuns in stare grava la spital, insa medicii au reusit sa-l salveze.

Si cu spaga data, si fara afacere

Despre relatiile stranse pe care le are Parcalabu cu Poteras se vorbeste si pe site-ul Primariei. Din conversatiile on-line ale cetatenilor cu edilul Poteras, cel al Rodicai Cilinca este mai mult decat graitor: „Domnule primar, mi-ati demolat magazinul din Dealul lui Tugulea pentru ca asa a dorit prietenul dvs., marele afacerist Parcalabu – fostul dvs. antrenor de lupte, actual stapan al pietei Veteranilor, pentru ca i s-a parut lui ca-i fac concurenta si cu asta m-a nenorocit, a trebuit sa-mi vand casa, sa ma mut intr-o mansarda si sa traiesc dintr-o pensie amarata, pentru ca datorita (din cauza – n.red.) unor oameni ca dvs. si a unui partid de doi lei – PDL, in tara asta care teoretic e a tuturor romanilor, numai unii au voie sa faca afaceri. Aveam o afacere mica, traiam cu familia modest domnule primar, dar acum nu mai astept decat sfarsitul. Va multumesc domnule primar! Vreau sa va mai pun si eu o intrebare. Stiti ca dl Parcalabu solicita pentru 25 de mp o chirie de 1200 euro/luna, din care 400 cu chitanta si 800 fara chitanta?Acesti bani raman la el sau la dvs.? Va multumesc domnule primar!”

Care-i raul cel mai rau?

Incalcitele ite ale afacerilor derulate de cei doi candidati la Primaria Sectorului 6 si personajele controversate sunt departe de a fi scoase la lumina, iar autoritatile in masura sa faca acest lucru nu se prea inghesuie sa treaca la fapte. Cea mai grea misiune o vor avea insa bucurestenii care vor merge la vot. Ei vor avea de ales intre un actual primar care pune pumnul in gura afaceristilor pentru bunastarea prietenilor lui si un candidat care aduce dupa el gasca temutilor interlopi „sportivi”, ce sunt pre­gatiti sa rupa oasele comerciantilor din piete, nevoiti sa mareasca preturile cat mai mult  pentru a-si putea plati taxa de protectie.

Ponta i-a cerut ministrului Ioan Rus sa distruga crima organizata

La ceremonia de preluare a mandatului de ministru de Interne de catre Ioan Rus, premierul Victor Ponta a facut o observatie extrem de interesanta: dincolo de campaniile electorale, de promisiuni, de proiecte, ceea ce influenteaza viata fiecarui roman este siguranta lui personala. Primul ministru a mentionat ca distrugerea crimei organizate este prioritatea zero a MAI, odata cu indepartarea din aparatul de stat a celor prea apropiati sau dependenti de structurile mafiote.

„Sportivii” au instaurat teroarea in Capitala

Eugen Preda a fost arestat pentru furtul mitralierelor de la Ciorogarla

Santaj, talharii, tentative de omor, perceperea de taxe de protectie si camatarie – sunt cateva dintre indeletnicirile interlopilor care fac legea in piete si dicteaza bucurestenilor cat sa scoata din buzunar pentru un kilogram de cartofi. Mitraliere Beretta, pistoalele Glock sau Colt 45 sunt noile dotari ale celor care s-au specializat in clonarea de carduri si comercializarea cocainei in cluburile de fite sau catre manelisti. In 2006, „sportivii” au trecut de la forta pumnului in gura la subtilitati de limbaj in jargon sicilian: judecatorul care ii condamnase pe unii dintre membrii gruparii a primit un biletel si un trandafir rosu (simbol al condamnarii la moarte din partea mafiei).

Dan Bratu

author avatar
National
11.886 afisari

24 COMENTARII

    • ce a zis doamna aia despre poteras e mai mult decat adevarat, cine stie cati oameni au fost nenorociti de interlopul ala

      • Poteras stie ca nu mai are sanse sa fie ales de oamenii din 6 si, cu toate astea, nu se sfieste sa se impuna cu si prin forta.
        Stefan Florescu va fi primarul sectorului.

    • Tocmai…Florescu are cele mai mari sanse la primaria sectorului 6. Nu degeaba adversarii sai politici ii aduc astfel de acuze, se tem de popularitatea sa.

    • florescu are un mare avantaj in faptul ca este independent si nu candideaza din partea unui partid

  1. singurile lucruri care il pot descrie pe Florescu sunt doar minciuna si nepasarea…niste atuuri asa putea spune care nu sunt potrivite pentru cineva care doreste functia de primar…praf

    • tu ai citit articolul??..nu mi se pare ca poteras sta mai bine, defapt el e dator vandut interlopilor si acum e prins la mijloc orice ar face oricum se va termina prost pt el

    • stefan g, limba romana se invata din scoala primara.
      Locuitorii sectorului 6 sunt fericiti ca vor scapa de un primar care n-a facut nimic in sector. Cainii s-au inmultit in timpul celor 2 mandate ale lui Poteras.

  2. La puscarie cu florescu care este un pietar si un mafiot. El stie cat a furat cu pietele. Nu-ti ajunge florescule?

  3. Piedone l-a sustinut pe Florescu cat a putut, insa n-a fost decizia lui in final. Florescu n-are cum sa-i fie egal lui Piedone. Edilul sect 4 are destula experienta la primarie, Florescu deloc. Asa ca nu-i putem compara…sansele de castig ale lui Piedone sunt extrem de mari. Merita sa ramana la sectorul 4!

  4. Piedone n-are nimic de-a face cu combinatiile lui florescu si clanurile astea. E doar o minciunica electorala de-a doamnei sulfinica, care l-a acuzat ca are legaturi ascunse cu clanul sportivilor. Cred si eu la cele 7% procente pe care le are sulfina barbu…n-are nicio sansa in fata lui Piedone!

    • Sulfina Barbu nu stie decat sa puna paie pe foc. Eu nu am vazut-o decat comentand. Macar sa fi facut si ea ceva pentru sectorul 4. Piedone l-a lucrat de la 0.

  5. Poteras este sustinut de clanurile mafiote in sectorul 6. Acest individ nu mai are nici o sansa sa castige primaria sectorului 6. Eu il votez pe Florescu.

  6. Florescu nu a meritat sprijinul lui Pieodone. Piedone este un om cinstit care a facut multe in sectorul 4. Nici nu se compara cu alti primari.

    • si totusi piedone l-a sustinut, nu pana la capat, ce-i drept…si bine a facut. n-are sens sa-l bagam in aceeasi oala pe piedone, a demonstrat ca e capabil sa administreze un sector, fara sa incalce vreodata vreo lege. bravo! de la mine ai un vot!

  7. Ma duc eu intr-o zi la Piata ( Veteranilor ) sa imi iau niste rosii. in fata mea Floresc cu un acolit, vorbeau. Florescu ii zice lu ala: Lasa ma ca il scot io pa Razvan de aici, toate astea o sa fie ale mele! Eu unul in votez pe Manescu

  8. Am o nedumerire. De ani de zile domnul Florescu este o persoana publica. Emisiune saptamanala la OTV. Presedintele Asociatiei . Om despre care ziarele si televiziunile au avut doar cuvinte de lauda pentru ceea ce a facut (pensionari, copii cu dizabilitati, bolanavi, scoalri etc.).
    De cand a anuntat ca va candida independent a Primaria sectorului 6 s-a descoperit ca este un nemernic, un mafiot, un hot etc.
    Cui ii este frica de domnul Florescu?! Atat de frica?!

  9. Florescu! Un incult de doi bani, urmariti-l cand incearca sa vorbeasca la tv, e varza, in taran care are mercedes, a facut si el o suta de mii de euro si de sapte zeci si-a cumparat limu! Vai steaua lui! Cum va puteti imagina ca un astfel de individ poate administra un sector unde locuiesc si oameni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger