AcasăNewsInterlopii, în plină campanie pentru PNL! Cumătrul lui Emi Pian, amenințări directe:...

Interlopii, în plină campanie pentru PNL! Cumătrul lui Emi Pian, amenințări directe: „Îi dăm foc, dacă nu!” – VIDEO terifiant

Interlopii, în plină campanie pentru PNL! Cumătrul lui Emi Pian trece la amenințări: „Sare în aer!” - VIDEO

Nicolae Giugea, candidatul PNL pentru Primăria Craiovei, a apelat la sprijiniul interlopilor din oraș pentru campania electorală. După ce le-a promis ajutoare sociale din bugetul public romilor care nu au pensii, Vaticanu îi îndeamnă să îl voteze pe Giugea. Cum era vorba ceea, „o mână spală pe alta”?

Acesta este sprijinit în cursa pentru funcția de primar al Craiovei de Vaticanu, liderul unui clan cu același nume din Craiova. Acesta ar fi de fapt cumătrul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, care a fost ucis pe 4 august în București.

Interlopii trec la amenințări: „Îi dăm foc, dacă nu! Sare în aer!”

Interlopii se implică în totalitate în campania electorală a candidatului PNL și le cere oamenilor să îl voteze pe Nicolae Giugea.

„Vrem și noi câte-un share și să îl votați pe domnul Giugea”, spune un membru al clanului Vaticanu, potrivit înregistrării.

„Da, da, da, e bine, pe domnul Giugea”, îndeamnă și Vaticanu.

Ulterior, liderul clanului că vor arunca groapa de gunoi a orașului în aer, dacă nu va fi desființată.

„(Ne face) condițiile de viață, utilitățile: gaze, canalizare și groapa asta ecologică. Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”, mai spune Vaticanu.

Liderul clanului Vaticanu, al cărui nume real este Ion Antonesc, a fost arestat în trecut, apoi expulsat din Statele Unite sub diverse acuzații.

Nicolae Giugea, din interlop în interlop

Într-o înregistrare de acum câteva zile, Nicolae Giugea apare în timp ce îi face promisiuni lui Ilie Dumitru, zis Cărămizaru, care este finul bulibașei Fulguța, din cartierul Fața Luncii, Craiova.

De altfel, cu câteva zile în urmă, candidatul PNL la Primaria Craiova, Nicolae Giugea, le promitea romilor din oraș ajutoare sociale din bani publici, întrucât aceștia se plânseseră că nu au pensii.

Giugea pare disperat după voturi, făcând promisiuni care par a fi deșarte, spunând că va aloca din bugetul public bani pentru cei care nu au pensii, pentru că, practic, nu au muncit legal atâți ani cât ar fi trebuit pentru a beneficia de așa ceva.

Tranzacția pare destul de simplă, potrivit unui localnic: „Noi suntem alături de dumneavoastră și dumneavoastră să fiți alături de noi”.

„Tocrul” i se pare „o propunere foarte bună” unuia dintre bărbații care apar pe filmare, susținători ai lui Nicolae Giugea.

Așadar, Giugea vrea să dea banii contribuabililor unor persoane care, potrivit unui localnic, au muncit doar pe vremea comunismului, când nu prea aveai cum să te fofilezi de la muncă.

Întrebarea este: Ce promisiuni le-or mai fi făcut candidatul PNL interlopilor din Craiova sau pentru ce înțelegeri or mai fi bătut palma?

 

author avatar
Alexandru Tîrcavu