AcasăNewsInterlopii il lanseaza pe Maior in politica

Interlopii il lanseaza pe Maior in politica

Asa dupa cum „NATIONAL” a dezvaluit in exclusivitate, Serviciul Roman de Informatii se  implica tot mai mult in toate aspectele vietii cotidiene din Romania, pregatind astfel terenul pentru ca seful sau, George Maior, sa preia functia de premier.

Popularitatea lui George Maior va creste pana la cer, dupa ce va da cu interlopii de pamant

Contracandidat oricum nu are si, chiar daca micutul Boc nu vrea sa-si ia jucariile de la Palatul Victoria, directorul SRI este in grafic. Ieri, la Parlament,  s-a confirmat ca acesta va conduce cruciada impotriva mafiei tiganesti. Sereistii sunt deja pregatiti sa destructureze cel putin cate un clan pe zi, ceea ce-i va aduce un capital  imens de simpatie diplomatului George Maior. Care a lasat deoparte obisnuita sa rezerva, pentru a se comporta ca un veritabil om politic.

Bun si „Butoane” asta la ceva

Membrii gruparii “Butoane” au declansat fara voia lor cruciada impotriva mafiei tiganesti

Uciderea baschetbalistului american de la Giurgiu de catre membrii gruparii „Butoane” a creat impactul emotional propice pentru declansarea luptei impotriva crimei organizate. Pe care nu o putea conduce decat  SRI, ca doar nu degeaba si-a indepartat concurenta si, de doi ani, a monitorizat la greu increngaturile create in jurul clanurilor mafiote. Iar George Maior si-a  intrat in paine ca un premier salvator, garantat de administratia SUA.

Adevaratul ministru de Interne

Emil Boc si Traian Igas stiu ca sunt deja pe faras dupa ce directorul SRI si-a intrat in painea politica

Parlamentarii Puterii au depus  proiectul de lege pentru ca SRI sa preia din mers atributiile care ii mai lipseau (transformarea ofiterilor de informatii in organe de cercetare penala speciala)  pentru a putea da  lovitura de imagine mult dorita, starpirea temutilor interlopi. La doar cateva zile, George Maior recunoaste la Parlament ca oamenii sai si-au facut temele, dar ca angajatii altor structuri nu au fost in stare sa-si faca treaba, cu tot presupusul sprijin oferit de SRI.

Traian Igas

Simtindu-se cu musca pe caciula, Traian Igas a baguit ceva despre „respectul acordat infomarilor venite de la SRI”, pana si el dandu-si seama ca, de facto, adevaratul ministru de Interne este acelasi George Maior. Trebuia sa-si dea seama inca de la nominalizarea chestorului Petre Toba la conducerea „Doi s un sfert”, acesta fiind cunoscut drept un apropiat al conducerii SRI si bun amic cu Florian Coldea. Oricum, politistii din structurile de elita trag speranta ca, de acum, va rasari din nou soarele si pe ulita lor…

[poll id=”119″]

“NATIONAL” a anuntat intrarea SRI pe “felia” Internelor
author avatar
Catalin Tache
963 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai nici nu e greu sa ii starpeasca, atata timp cat „clanuriele interlope” sunt creatia lor. Iar daca domnul acesta Maior este sustinut de SUA adica de evrei care conduc lumea si FED si Banca Mondiala, de ce nu il punem direct premier si ne mai chinuim cu BoculetMarionet? Calnurile interlope, sau cacamafioti romani au fost ajutati sa creasca si folositi ca un sistem de represalii si de bagat frica in oameni ca de nu se mai putea ca pe timpul raposatului, ca acum cica e „neste” democratie pe la noi.In rest numai de bine……..

  2. si ce o sa faca maior cu MONDIALU ? vine campania electorala fratilor . terminati cu prostiile . clanurile astea aduc multe voturi . la foamea asta in care e PDL . se fac valuri sa ii sperie . sa vada ce se poate intampla daca nu coopereaza .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger