AcasăNewsInterlop român periculos, care s-a lăudat cu armele pe net, luat pe...

Interlop român periculos, care s-a lăudat cu armele pe net, luat pe sus de „mascaţi”. Cine este Vanghele din Buzău (VIDEO)

Un interlop din Buzău a făcut marea greşeală să se laude cu armele lui pe net. Clipul video a fost văzut şi de „mascaţi”, care s-au gândit să-i facă o vizită.

Bărbatul se numește Liviu Andronache, zis Vanghele, liderul clanului Măcelaru.

S-a filmat cu un pistol în mână

Interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, s-a trezit cu mascații peste el, în zorii zilei, la scurt timp după ce s-a filmat cum flutură un pistol.

„În data de 2 noiembrie 2023, în urma apariției a unor clipuri pe o rețea de socializare în care un bărbat manevrează o posibilă armă, polițiștii buzoieni s-au sesizat din oficiu.

La scurt timp după postarea imaginilor, au fost mobilizați polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Buzău și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale în vederea efectuării unei percheziții domiciliare la trei imobile utilizate de către bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Buzău”, conform IPJ Buzău.

Arma despre care existau indicii că a fost utilizată în timpul realizării materialului video a fost descoperită, la o primă examinare stabilindu-se că nu este din categoria celor supuse autorizării.

Cine este „găinarul” Liviu Andronache?

În primăvara acestui an, interlopul Liviu Andronache, zis Vanghele, a fost prins la furat găini din curțile oamenilor. Alături de el se aflau soția și amanta, care îl ajutau în descinderile prin gospodării.

Poliția a găsit în mașina interlopului 30 de păsări și un ied, toate furate. Dar, mai demult, Liviu Andronache se ocupa cu activităţi mai periculoase.

În toamna anului 2010, au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism capul clanului, Liviu Andronache, zis Vanghele, dar şi soţia sa, Timişoara, una dintre fiicele interlopului, Aida Andronache, dar şi Ciprian Durac şi Felix Boceanu, ambii rude cu Vanghele.

author avatar
Andrei Ștefan