AcasăNewsDialog halucinant între Vlad Pascu și mama lui: „Mă doare și pe...

Dialog halucinant între Vlad Pascu și mama lui: „Mă doare și pe mine tot în cot”/Ce se pune la cale

sursa foto: fanatik.ro

Apar noi stenograme în cazul familiei Pascu. E vorba despre o conversație pe care ar fi avut-o Vlad – tânărul care a condus sub influența drogurilor, provocând accidentul cumplit din localitatea 2 Mai, soldat cu decesul a doi studenți și rănirea altor trei tineri – cu mama sa.

Femeia a fost interceptată de către procurorii DIICOT în timp ce îi dezvăluia strategia fiului ei. „Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova” – în ideea că acolo este un centru de tratare de dependențe – „Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical” – i-a spus mama tânărului Vlad, conform stenogramelor ajunse în presă.

„Mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea”

Din interceptări rezultă că atât mama, cât și fiul n-ar pune prea mare preț pe părerea opiniei publice. Știut fiind faptul că tragedia de la 2 Mai a generat un val de reacții în spațiul public, după ce s-a aflat de sfârșitul cumplit al celor doi tineri studenți uciși în accidentul de acum câteva săptămâni.

„Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea” – ar fi spus Vlad, conform acestor stenograme.

„Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot”, ar fi fost replica mamei sale.

„În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor” – a spus Vlad.

Citiți și: Stenograme din dosarul „drogatului de la 2 Mai”. Cum i-ar fi ameninţat mama şoferului pe tinerii care se drogau cu fiul ei

Tatăl Robertei, fata ucisă de şoferul drogat la 2 Mai, mesaj tranşant către Miruna Pascu: „Să înceteze cu influența, cu banii către diverși procurori”

EUROPOL a aflat cu cine se droga Vlad Pascu, la petreceri: „Erau copiii unor persoane cu poziții sociale și politice”

Redăm în cele ce urmează, integral, stenogramele discuțiilor dintre Vlad și Miruna Pascu, prezentate de antena3.ro:

„MIRUNA PASCU: Vedem. Ți-am zis, eu vreau să-ți fac dosar medical să te trimită la Rahova. Să te trimită pe aici, pe Rahova. Vedem…

VLAD: Pe Rahova?

MIRUNA PASCU: Da. Este centru de tratare de dependențe, dar vedem, ți-am zis că n-am.

VLAD:. Cu dependențe și cu o boală, pe caz de boală să mă țină pe spital.

MIRUNA PASCU: E cel mai bun centru. Adică cel mai curat, și așa, e cel pe care-l prezintă ăștia când vin oficial de afară. Dar îți repet, eu nu am prea multe relații în domeniul ăsta și nici prea multe cunoștințe. M-a ferit Dumnezeu.

VLAD: Mmm.. bine!

MIRUNA PASCU: Primul lucru pe care trebui să-l fac e să fac dosar medical. Cu siguranță trebuie să-ți fac în primul rând dosar medical și după aia, încet, încet… Tu cu cine mai ești acum în camera aia?

VLAD: Ah, e ok acum. Mai sunt doar cu băiatul ăla de care ți-am zis că nu avea de mâncare și astea. Am stat, a fost super caraghios chiar. Și ne-a mai băgat pe încă un domn care e comisar la garda de mediu, e în vârstă, are aproape șaizeci de ani, e la locul lui

MIRUNA PASCU: Eh, asta e și ideea. Așa trebuie și tu să fii de acum încolo, nu să fii cu nebuni.

MIRUNA PASCU: Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din asta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac, dar nu mai veni cu… Deci nu știu.

VLAD: Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea.

MIRUNA PASCU: Dar nu e vorba de părere. E vorba de faptul că astea au niște repercusiuni legale. Eu despre părerea lor, mă doare și pe mine tot în cot.

VLAD: În situația în care sunt acum mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor. ”

author avatar
Andrei Coman
929 afisari

2 COMENTARII

  1. Bă, ați omorât o nație întreagă cu drogatul ăsta și neamurile lui, mai lăsați-l dracu lăsându-ne și pe noi să nu mai auzim de el !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger