AcasăNewsÎntâmpinat cu vociferări, Ludovic Orban şi-a adaptat din mers discursul de la...

Întâmpinat cu vociferări, Ludovic Orban şi-a adaptat din mers discursul de la Iaşi

Dacă în timpul discursului lui Klaus Iohannis s-au auzit huiduieli şi scandări ”vrem autostradă!”, premierul Ludovic Orban a fost întâmpinat cu ”huo!” încă de când a ajuns la microfon, la tribuna instalată în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru manifestările dedicate Zilei Unirii principatelor, de la care se împlinesc 161 de ani.

Chiar şi aşa, premierul a ânceput să le vorbească ieşenilor – liber, pentru că a anunţat că alege să se abată de la discursul pregătit – că obiectivul principal Guvernului pe care îl conduce este ”să punem bazele unor investiţii serioase în Moldova”.

Ajungând la subiectul fierbinte, cel al realizării Autostrăzii Unirii, Ludovic Orban a ţinut să sublinieze că ”nu noi suntem cei care am inventat un PPP ca să mai tragem de timp câţiva ani de zile”, cu trimitere la guvernarea social-democrată.

author avatar
Cristina Stefan
465 afisari

3 COMENTARII

    • Huo , Huo , Huo , Ho , Ho , Ho , Ho , sunt Kostya Sugiuk Tiraspol , nu m-am trezit de la Craciunul pe rit vechi din 7 ianuarie , as vrea plec in Wuhan sa deschid Anul Nou Chenezesc dae n-am pasaport sa parasesc Colbasna , sunt imbracat in Craciunita cu mustata , fug toti copchiii di mini , n-au vazut Crasunita asa talamba , ingalata si impiedicata ! Unii dracusori au prastii , mi-au facut poligon capul de tinichea si creierul de pitic , trebuie sa ma dezbrac de deghizarea asta nostima si sa-mi dau demisia de onoare , m-am umplut de scarba si suturi in dos . Termin damigeana si ma duc sa agat navetisti in gara Tiraspol , iar m-am facut de ras deghizat in Craciunita barboasa . Pupici !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger