AcasăNewsIntalnirea lui Klaus Iohannis cu Theresa May, de miercuri, nu va mai...

Intalnirea lui Klaus Iohannis cu Theresa May, de miercuri, nu va mai avea loc

Niciodata Iohannis nu e vinovat

Unul dintre cele doua evenimente de pe agenda de miercuri a presedintelui roman – plecat in cursul acestei zile la Londra – mai exact intrevederea lui Klaus Iohannis cu premierul britanic, Theresa May, a fost anulat, pe fondul prelungirii sedintei de Guvern pe tema Brexit-ului.

Un anunt in acest sens a fost facut in urma cu scurta vreme de la Cotroceni, in conditiile in care in prima faza se stia ca discutiile May-Iohannis ar fi trebuit sa aiba loc in jurul orei 17.30, ora Romaniei.

Administratia Prezidentiala transmite ca intrevederea a fost anulata la cererea premierului britanic.  “Va informam ca intrevederea Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, doamna Theresa May, programata pentru data de 14 noiembrie 2018, la solicitarea premierului britanic, nu va mai avea loc din motive obiective, ce tin exclusiv de partea britanica, avand in vedere faptul ca sedinta de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeana este inca in desfasurare”, se transmite in anuntul de presa facut public de la Cotroceni.

Klaus Iohannis si sotia acestuia, Carmen Iohannis, urmeaza sa participe, in cursul serii, la evenimentul dedicat Printului Charles, cu ocazia implinirii a 70 de ani. Dineul va avea loc la Palatul Buckingham, dupa ora 21, ora Romaniei.

214 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger