AcasăNewsIntalnire Gordon-Basescu, la sediul de campanie al presedintelui suspendat

Intalnire Gordon-Basescu, la sediul de campanie al presedintelui suspendat

(foto: wikipedia)

Philip Gordon, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a sosit, luni, la sediul de campanie al presedintelui supendat Traian Basescu pentru o serie de discutii.

(foto: wikipedia)

Gordon a venit la intalnirea cu Basescu insotit de ambasadorul SUA la Bucuresti,  Mark Gitenstein. Cei doi au ajuns la sediul de campanie al presedintelui suspendat in urma cu scurt timp.

In cursul acestei zile, Philip Gordon urmeaza sa aiba intrevederi atat cu presedintele interimar, Crin Antonescu, la Palatul Cotroceni, la ora 13, dar si cu premierul Ponta, la Palatul Victoria, la ora 117.

Vizita oficialului american la Bucuresti a fost anuntata in urma cu doar cateva zile pe site-ul Departamentului de Stat al SUA. Asistentul lui Hillary Clinton va fi prezent in Romania „pentru a discuta despre ingrijorarea Statelor Unite in legatura cu ultimele actiuni guvernamentale care ameninta separarea democratica a puterilor in stat si slabesc independenta institutiilor statului”. Pe langa intalnirile cu inaltii oficiali amintiti, Gordon urmeaza sa aiba discutii si cu membri ai societatii civile si ai comunitatii de afaceri, conform sursei citate.

327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger