AcasăNewsIntalnire a Colegiului Director al PDL pe tema alegerilor locale

Intalnire a Colegiului Director al PDL pe tema alegerilor locale

Colegiul Director al PDL s-a intalnit, duminica dupa-amiaza, la sediul partidului din Modrogan 1.

In cadrul Colegiului Director al PDL, intalnire programata pentru ora 16, fiecare organizatie a partidului va informa conducerea partidului „despre cum merge in alegerile locale”, a precizat deputatul Cezar Preda, presedinte al organizatiei PDL Buzau, potrivit Mediafax. Preda a adaugat ca duminica au avut loc, in toata tara, sedinte ale Birourilor Permanente ale organizatiilor PDL. „Astazi am avut Birouri Permanente in toata tara, iar la Colegiul Director urmeaza sa anuntam fiecare judet cum mergem in alegeri, daca mergem pe varianta unei miscari populare sau sub sigla partidului”, a afirmat Preda.

Sulfina Barbu: PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primaria Generala a Capitalei

Presedinta Organizatiei de Femei a democrat-liberalilor, Sulfina Barbu, a declarat inainte de intalnirea Colegiului Director ca „PDL va avea cel mai bun candidat pentru Primaria Generala a Capitalei”. Intrebata daca acest candidat va avea sanse sa il invinga pe actualul edil al Bucurestiului, Sorin Oprescu, Barbu a rapuns: „Orice partid politic, atunci cand isi desemneaza un candidat, merge cu cel mai bun, cu cel care are cele mai bune sanse in alegerile locale”.

Despre Oprescu, Traian Basescu declara, duminica dimineata, intr-o emisiune de la ProTV ca acesta „este foarte greu de batut” in alegerile pentru Primaria Capitalei. „Eu cred ca in momentul de fata Sorin Oprescu este foarte greu de batut. Dar, trebuie sa joci, ca asta este politica, in politica trebuie sa ai candidati”, a declarat seful statului.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger