AcasăNewsCurtea Suprema: Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de...

Curtea Suprema: Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Dupa doua amanari, judecatorii Inaltei Curti au anuntat in urma cu scurta vreme decizia pe fond in dosarul in care Liviu Dragnea a fost acuzat de DNA de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in dosarul cunoscut opiniei publice drept „angajarile fictive de la DGASPC Teleorman”, cauza in care a ajuns in instanta si fosta sotie a politicianului, Bombonica Prodana.

In cazul lui Liviu Dragnea, al treilea om in stat la momentul de fata si fost sef al Consiliului Judetean Teleorman, magistratii Completului de trei judecatori de la Curtea Suprema au dispus achitarea pentru instigare la fals intelectual si o condamnare de trei ani si sase luni, cu executare, pentru instigare la abuz in serviciu. Totodata, din cate anunta televiziunile de stiri, instanta a dispus anularea suspendarii pedepsei in dosarul „Referendumul”, cauza in care Dragnea fusese condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Tot joi, s-a constatat incetarea procesului penal in cazul Bombonicai Prodana (fosta Dragnea).

Decizia pronuntata in aceasta dupa-amiaza, in dosarul privind doua angajari la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, este una in prima instanta. Drept urmare poate fi atacata cu apel, tot la Inalta Curte, dar la un complet superior.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea

author avatar
Cristina Stefan
287 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum ați comenta totuși despre faptul că Florin Iordache , Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea Nicolicea, printre alții, nu au reușit să pună de acord legislația cu decizia CCR 405 din 2016, referitoare la abuzul în serviciu, deși este ceva vreme de când decizia a fost publicată, mai multe instanțe judecătorești achitând inculpații cu motivații întemeiate pe deciziei CCR 405 din 2016, iar altele instanțe judecătorești condamnând pentru fapte de abuz în serviciu ?

  2. Ma repet din nou!?,in aceasta Colonie justitia este un instrument dur al stapanilor coloniei.In prezent se da o lupta crancena intre tabara stapanilor din uie si stapanul,licuriciul cel mare(plus adjunctul sau,stiti care),la prima strigare agentii din iccj a dat un verdict in baza protocolului cu sri(trebuie taiat r-l din titulatura ca nu mai corespunde deloc),protocol ce este inca in vigoare.Nenorocirea este ca vom suferi noi traitorii de pe meleagurile coloniei,teritoriul acesta nu mai este guvernabil pentru ca asa vor stapanii,nivelul nostru de trai va scadea vertiginor tot la comanda strainilor,ca asa trebuie sa fie in colonie,iar profiturile stapanilor vor creste tot asa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger