AcasăNewsInstanta a decis: Mircea si Vlad Cosma raman sub control judiciar!

Instanta a decis: Mircea si Vlad Cosma raman sub control judiciar!

Acuzati de comiterea mai multor infractiuni in dosarul in care personaj principal este Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, Mircea si Vlad Cosma vor fi anchetati sub control judiciar.

Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si Vlad Cosma, deputat PSD, ar fi dorit eliminarea mai multor conditii impuse de procurori, dar Judecatorul de drepturi si libertati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererile formulate de cei doi.

Mircea Cosma ar fi dorit sa-si exercite in continuare functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, iar Vlad Cosma s-a plans oamenilor legii ca exista pericolul de a-l intalni, accidental, pe Sebastian Ghita, un alt personaj implicat in dosar, pe holurile Parlamentului.

Decizia de vineri seara nu este definitiva, ea putand fi atacata cu contestatie tot la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mircea Cosma, Vlad Cosma si Sebastian Ghita, deputat si patron al postului de televiziune Romania TV, au fost plasati sub control judiciar, fiind acuzati ca i-au sprijinit in demersurile lor infractionale pe Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, si pe aghiotantii acestuia.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger