AcasăNewsInstanţa a dat decizia în cazul criminalului de la Oneşti! Ucigaşul a...

Instanţa a dat decizia în cazul criminalului de la Oneşti! Ucigaşul a început să colaboreze cu anchetatorii

criminal onestiInstanţa a dat decizia în cazul criminalului de la Oneşti! Ucigaşul a început să le facă şi declaraţii anchetatorilor

Gheorghe Moroşan, criminalul de la Oneşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Reprezentanţii Tribunalului Bacău au precizat că instanţa a admis cererea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori.

Tribunalul a mai hotărât să dispună emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. Procurorii au cerut, luni, arestarea preventivă, inculpatul fiind acuzat de omor calificat.

Detalii șocante din ziua tragediei

Din mijloacele de probă administrate în cauză până în prezent, au rezultat următoarele:

Inculpatul M.G. a locuit în apartamentul din str. Stirenului nr. 1, sc. B, ap. 11, Mun. Oneşti, împreună cu soţia sa, M.A. În cursul anului 2009/2010, ca urmare a unei sentinţe civile, M.G. şi M.A. au fost nevoiţi să părăsească locuinţa care a trecut în proprietatea persoanei juridice S.C. C. S.A.

Ajuns la locul faptei, inculpatul M.G. a pătruns în interiorul fostului său apartament pe uşa care nu era asigurată, în apartament aflându-se la acel moment victimele P.D. şi I.S., angajaţi ai S.C. C. S.A., care executau reparaţii la instalaţia electrică.

Fiind înarmat cu un cuţit, inculpatul M.G. i-a ameninţat pe cei doi muncitori aflaţi în imobil şi a reuşit să le lege mâinile cu clemele din plastic achiziţionate cu puţin timp în urmă, lipsindu-i de libertate în mod ilegal.

Inculpatul M.G. a încuiat uşa de acces în apartament, folosind cheile ce se aflau în yală iar ulterior a trecut la punerea în aplicare a planului său.

În jurul orei 17:00, în timp ce inculpatul M.G. se afla în continuare în balcon, în partea stângă a acestuia aflându-se victima P.D. iar în partea dreaptă victima I.S., ca urmare a unui gest de apărare efectuat de P.D., care l-a lovit cu piciorul pe inculpat, M.G. a început să-i agreseze pe cei doi cu arma albă avută asupra sa, cu lungimea lamei de 27 cm.

După prima lovitură aplicată victimei P.D. în interiorul balconului, aceasta, victima I.S. şi inculpatul M.G. au părăsit balconul, iar în interiorul apartamentului inculpatul a continuat să lovească în mod repetat cele două victime cu acel cuţit.

Criminalul a început să vorbească

De pe patul de spital, individul de 67 de ani le-a spus medicilor că nu regretă absolut nimic din ce a făcut. Moroșan le-ar fi spus medicilor că cei doi muncitori care au venit în apartament erau oameni răi, potrivit Antena 3.

El susține că în urmă cu câțiva ani, cei doi bărbați ar fi vrut să-i ia casa.

author avatar
Andrei Ștefan
168 afisari

1 COMENTARIU

  1. colaboreze cu anchetatorii…:)
    Ce colaborare ?
    victimele erau oameni rai, voiau sa i ia apartamentul…gogosi…E un nou Dinca…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger