AcasăNewsInstanta a aprobat intrarea RADET in insolventa

Instanta a aprobat intrarea RADET in insolventa

Tribunalul Bucuresti, instanta care a analizat, miercuri, cererea de insolventa a RADET a admis solicitarea.

Astfel ca, la circa o saptamana de cand conducerea Regiei anunta declansarea procedurii de insolventa, fiind asteptata unda verde din directia instantei, in vederea oficializarii masurii, iata ca aceasta aprobare a venit, in cursul dupa-amiezii.

Cand, de la Tribunalul Bucuresti s-a aflat faptul ca solicitarea RADET de intrare in insolventa, pe fondul acumularii unor datorii de peste 3, 9 miliarde de lei, catre ELCEN, a fost admisa. Hotararea TB nu este una definitiva.

Masura in cauza este vazuta drept o solutie in vederea depasirii problemelor cu care se confrunta Regia, avand in vedere faptul ca odata declansata insolventa, se opresc atat penalitatile la datoriile acumulate, dar se si suspenda procesele declansate ca urmare a aparitiei acestor datorii. Ar mai fi de spus faptul ca atat mai-marii regiei, cat si ai municipalitatii au dat asigurari ca – pe fondul cererii de intrare in insolventa a RADET – locuitorii nu vor fi afectati, la nivel de furnizare a apei calde sau a caldurii, in sistem centralizat.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger