AcasăNewsInspectorii Concurentei, cu ochii pe serviciile comerciale de pe Otopeni

Inspectorii Concurentei, cu ochii pe serviciile comerciale de pe Otopeni

Avand unele suspiciuni vizand activitatea comerciala din incinta Aeroportului Otopeni, in privinta unui posibil comportament anticoncurential, reprezentantii institutii conduse de Bogdan Chiritoiu au demarat o investigatie.

Un prim pas a fost deja facut, in sensul ca inspectorii au facut o inspectie neanuntata, prilej cu care, din cate se anunta luni din directia Consiliului Concurentei, au fost ridicate deja o serie de documente care au si inceput sa fie analizate de experti.

In vizorul specialistilor de la Concurenta au intrat atat Compania Nationala „Aeroporturi Bucuresti”, cat si Dnata Catering si Milenium Pro Design. Inspectorii au o banuiala in privinta unei eventuale intelegeri anticoncurentiale intre cele trei entitati, asa ca fac verificari pentru a vedea daca suspiciunea se certifica sau nu. Concret, institutia suspecteaza ca aceste companii „au restrictionat concurenta pe piata serviciilor comerciale din cadrul Aeroportului International „Henri Coanda” prin incheierea unor contracte de asociere in participatiune pe termen lung si care contin clauze ce pot avea efect anticoncurential”.

sursa foto: Facebook/BucAirports

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger