AcasăNewsInspectorii ANAF o tin numai pe sampanie Moet!

Inspectorii ANAF o tin numai pe sampanie Moet!

Uite de ce da Antifrauda iama prin baruri!

Mai-marii de la ANAF nu mai stiu pe unde sa-i trimita in controale pe inspectorii de la Antifrauda, pentru ca acestia sa aiba astfel de lucru si sa nu le treaca prin cap sa deranjeze cumva si multinationalele aflate in spatele hypermarket-urilor. Ca doar acolo „jalea” ar fi prea mare pentru a-si mai pastra apoi vreunul functia.

Uite de ce da Antifrauda iama prin baruri!

Asa ca a devenit o adevarata cutuma ca galagioasele coloane de masini cu girofar sa umple parcarile cluburilor de fite sau a restaurantelor si teraselor de lux. Bineinteles, mai ales la inceputul sezonului estival, atunci cand se poate raporta ca au aplicat amenzile necesare pentru ca patronii respectivelor stabilimente sa nu mai fie apoi „calcati”  si in plin sezon, cand afacerile chiar ca le merg din plin. Numai ca, din cauza birocratiei, ANAF-ul trebuie apoi sa se „descarce” din gestiune cu marfa confiscata. Asa ca, in curand, incepe sezonul licitatiilor organizate de ANAF pentru vanzarea unor cantitati de-a dreptul impresionante de bauturi fine. Iar vedeta de necontestat a acestor licitatii este sampania Moet, semn clar ca inspectorii ANAF au si ei preferintele lor in materie de bautura…

Cu camionul…

Atunci cand au dat iama prin carciumi, inspectorilor ANAF parca le-au luat mintile sticlele stralucitoare din baruri, asa ca au confiscat, „cu camionul”, tot ce au gasit. Adica mii de sticle de sampanie, whisky, tequila, vodca sau rom, toate numai cu marci pe masura. Ca n-au pus sub sechestru si ceva navete de bere, desi si aceasta era vanduta la negru, este cu totul alta poveste. Interesant este insa ca, astfel, cunoscatorii in domeniu pot cumpara de la ANAF, la preturi mai mult decat convenabile, sampanie Moet&Chandon Brut Imperial sau Moet Brut Rose. Iar in acest ritm nebun, probabil mai ramane ca ANAF-ul sa scoata la licitatie si hamsiile si shaormele cu de toate confiscate de pe Litoral… Caci un capitol aparte al licitatiilor este oricum cel destinat vanzarii de energizante Red Bull.

author avatar
Toni Matei
971 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger