AcasăNewsInspectia Judiciara ii verifica pe “ingerii pazitori” ai celor 7 violatori

Inspectia Judiciara ii verifica pe “ingerii pazitori” ai celor 7 violatori

Institutiile statului au inceput sa se puna in miscare in legatura cu eliberarea celor sapte violatori din Vaslui care au nenorocit pe viata o fata de 18 ani. Un prim pas a fost facut de catre CSM care a cerut Inspectiei Judiciare verificarea circumstantelor prin care cele sapte brute se plimba nestingherite in libertate.

Judecatoarea Georgiana Moldovan s-a dovedit a fi o adevarata “mama” a celor sapte violatori

In acelasi timp, si cei doi judecatori care in loc sa faca dreptate s-au erijat in ingerii pazitori ai bestiilor cu chip de om vor fi luati la intrebari de Inspectia Judiciara.

Cine sunt judecatorii

Insa pana sa fie luati la puricat de inspectori, judecatorii Georgiana Moldovan si Viorel Munteanu ar trebui sa se intrebe  ce au avut in minte si in suflet cand au mai nenorocit-o si ei inca o data pe tanara violata. Ambii magistrati duc o viata linistita fara ca macar sa-i apese in vreun fel deciziile pe care le-au luat sau ca, prin conduita lor profesionala, imbolnavesc si mai tare un sistem si asa handicapat. De pilda, in loc sa-si dea pumni in cap pentru ca a eliberat trei dintre violatorii din Vaslui, avand si concursul procurorilor, judecatoarea Georgiana Moldovan si-a dat demisia de la conducerea Judecatoriei Vaslui pentru a ocupa un alt loc caldut in Justitie, respectiv formator la Scoala Nationala de Grefieri. Fost grefier la inceput de cariera, doamna Moldovan a visat ulterior la o functie de inspector judiciar. Insa, conform rezultatelor oficiale de la testarea scrisa din septembrie 2014, Georgiana Moldovan a picat cu brio, obtinand fabulosul punctaj 0 (zero) la specializarea penal. Dar doamna judecator nu s-a lasat, ajungand acum sa predea la Scoala Grefierilor … Procedura Penala! Detasarea la SNG s-a produs la doar cinci zile dupa eliberarea primilor trei din banda de violatori. Ca la Vaslui toti sunt o apa si-un pamant o dovedeste si judecatorul de la Tribunalul Vaslui, Viorel Munteanu. Acesta vine tare din urma si ii elibereaza si pe ceilalti patru nemernici pe motiv ca sunt discriminati fata de cei deja eliberati.  Fost procuror, judecatorul Viorel Munteanu a beneficiat de promovari peste promovari. Promovat a fost si dupa eliberarea bestiilor, acum fiind judecator la Curtea de Apel Iasi. Cam asa arata biografia neromantata a celor doi oameni-judecatori care au decis ca sapte nemernici merita sa fie liberi.

author avatar
Andrei Coman
1.100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger