AcasăNewsInspectia Judiciara face un control la DNA

Inspectia Judiciara face un control la DNA

O echipa formata din trei inspectori judiciari urmeaza sa efectueze, in perioada imediat urmatoare, un control la structura centrala a Directiei Nationala Anticoruptie.

Verificarile au fost incepute inca de luni, 16 aprilie, urmand sa se incheie pe 20 aprilie, pentru ca pana pe 25 mai sa fie transmis raportul controlului la Consiliul Superior al Magistraturii, au transmis reprezentantii Inspectiei Judiciare.

Este vorba despre un control „de remediere a deficientelor la Directia Nationala Anticoruptie”, din cate anunta aceeasi sursa, dispus de Sectia pentru procurori a CSM-ului, printr-o hotarare pronuntata in 31 octombrie.

Cat despre aspectele verificate, acestea sunt, conform comunicatului IJ, trei la numar: „cauzele mai vechi de un an de la data primei sesizari”, „cauzele repartizate spre solutionare procurorilor Doru Florin Tulus si Mihaiela Moraru Iorga” si, respectiv, „comunicari procedurale pentru anul 2016, in cazul solutiilor de clasare dispuse prin ordonanta si rechizitoriu, in privinta respectarii prevederilor art. 145 CPP”.

sursa foto: Facebook/Inspectia Judiciara

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger