AcasăNewsInselata prin telefon: "Ati castigat Marele Premiu!"

Inselata prin telefon: „Ati castigat Marele Premiu!”

O femeie de 38 ani din judetul Ialomita a fost inselata cu 400 de lei si 700 de euro dupa ce a fost sunata de o persoana necunoscuta care i-a spus ca, in urma unei extrageri la o tombola, este castigatoarea unui premiu in valoare de 20.000 de euro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, subinspector Andreea Danila, citata de Mediafax, femeia a fost anuntata ca pentru a intra in posesia premiului trebuie sa plateasca doua comisioane, unul in valoare de 400 de lei, iar celalalt in valoare de 700 de euro.

Politistii au fost sesizati de victima dupa ce aceasta a trimis sumele de bani in cauza si a realizat ca a fost inselata. Din cercetari si din declaratiile femeii rezulta ca in perioada 28 – 30 iunie a fost contactata telefonic de o persoana necunoscuta care i-a adus la cunostinta faptul ca, in urma unei extrageri la o tombola, este castigatoarea unui premiu in valoare de 20.000 de euro. Pentru a intra in posesia premiului este necesar sa plateasca doua comisioane, unul in valoare de 400 de lei, iar celalalt de 700 de euro, iar partea vatamata s-a conformat si a depus la un oficiu postal suma de 400 de lei in 28 iunie, iar doua zile mai tarziu, la un serviciu de transfer bani al unei societati bancare 700 de euro”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Ialomita, subispector Andreea Danila.

Politistii de la Investigatii criminale au intocmit dosar penal pentru inselaciune, cercetarile fiind continuate atat pentru identificarea faptuitorului cat si pentru recuperarea prejudiciului.

 

379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger