AcasăNewsInselata prin metoda Accidentul. Suceveanca s-a imprumutat pentru a le da bani...

Inselata prin metoda Accidentul. Suceveanca s-a imprumutat pentru a le da bani escrocilor!

Mare atentie cu cine vorbiti la telefon, in cazul in care vi se cer bani, sub pretextul ca o ruda ar fi fost implicata intr-un accident de circulatie! O suceveanca a cerut ajutorul politiei, cand a realizat ca a fost pagubita cu o suma importanta – circa 6.000 de lei, fiind pacalita prin metoda cunoscuta drept „Accidentul”.

Speriata dupa ce a primit un telefon de la o persoana care pretexta ca ar fi fost avocatul nepotului sau, acesta din urma persupunandu-se ca ar fi provocat un accident soldat cu o victima, femeia in varsta de 79 de ani a cazut in plasa raufacatorilor.

Intitial, femeia ar fi primit un telefon chiar de la ruda acesteia, iar apoi de la presupusul aparator al barbatului. Asa-zisul avocat i-ar fi cerut batranei suma de 4.000 de lei, pentru o pretinsa operatie la care ar fi urmat sa fie supusa victima, potrivit ziarulevenimentul.ro. Suceveanca s-a intalnit cu un necunoscut, caruia i-a dat initial 4.000 de lei, iar apoi alti 500 de euro, pe care s-a vazut nevoita sa ii imprumute.

Cand a inteles ca a fost victima unor escroci, suceveanca s-a dus direct la politie, vineri dupa-amiaza, si a facut o reclamatie. Oamenii legii urmeaza sa dea de urma suspectilor in acest caz.

Sursa foto: jurnalgiurgiuvean.ro

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger