AcasăNewsÎnșelăciune la curtea lui Muhammad. „Rihanna de islam” cere test de paternitate...

Înșelăciune la curtea lui Muhammad. „Rihanna de islam” cere test de paternitate și scuze publice de la sultan

Telenovela dintre fosta Miss Moscova și fostul rege din Malaysia continuă. „Rihanna de islam” i-a cerut fostului soț să facă un test de paternitate pentru a se convinge că este tatăl copilului ei.

Foto Twitter

Muhammad, fostul rege al Malaysiei, s-a însurat anul trecut cu frumoasa Rihana Oksana pentru care a abdicat de la tron, din cauza presiunilor în legătură cu relația lor.

Însă la câteva săptămâni după ce rusoaica a năcut un băiat, Muhammad a dezvăluit că a divorțat de ea, alimentând zvonurile că bărbatul nu crede că este tatăl copilului, relatează Daily Mail.

În plus, sultanul l-a dezmoștenit pe bebelușul de 2 luni, pe nume Leon. Avocatul său a relatat că „nu există nicio dovadă obiectivă că Muhammad este tatăl biologic al copilului.”

Acum, frumoasa rusoaică îi cere să facă un test de paternitate. Prietenii ei susțin că cei doi nu sunt divorțați și că Leon seamănă perfect cu sultanul.

Rihana Oksana pretinde scuze publice din partea fostului rege pentru că a pus la îndoială paternitatea copilului ei.

Pentru detalii, citiți și:Fostul rege al Malaysiei a divorțat de „Rihanna de islam”. Vezi cum a comis-o fosta regină a frumuseții

author avatar
Emanuela-Andreea Pană