AcasăNewsInscris la “masterat cu executare”, Nastase scrie despre deschiderea anului universitar

Inscris la “masterat cu executare”, Nastase scrie despre deschiderea anului universitar

Lui Adrian Nastase ii pare rau ca nu poate fi alaturi de studentii sai

De pe bancile ”facultatii”, Adrian Nastase isi aminteste cu nostalgie de anii in care participa, in calitate de profesor, la festivitatea de deschidere a anului universitar.

Lui Adrian Nastase ii pare rau ca nu poate fi alaturi de studentii sai

Fostul premier le-a scris studentilor sai, mentionand ca ”dupa mai mult de 30 de ani” nu va fi alaturi de ei,  motivele  fiind cunoscute de toata lumea. ”Dragii mei studenti, vreau sa cred ca veti da cel putin aceeasi atentie dreptului international ca si celorlalte materii. Pentru noi, ca tara, regulile internationale pot reprezenta un scut sau o modalitate de aparare a intereselor romanesti. (…)

Avem nevoie, mai ales in Europa, de idei noi si de sperante mobilizatoare. Voi veti putea sa le afirmati ca romani si ca europeni. Va veti confrunta cu studenti si cu absolventi de drept international din alte tari. Sunt convins ca veti sti sa castigati aceste competitii – pentru voi, pentru parintii vostri, pentru cei care vor veni dupa voi. Va doresc succes si sa aveti un an bun!”, noteaza Adrian Nastase pe blogul personal.

author avatar
Victor Paun
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger