AcasăInsarcinata in sase luni, Anca Lungu se distreaza de minune cu prichindeii:...

Insarcinata in sase luni, Anca Lungu se distreaza de minune cu prichindeii: A dansat cu foc la „Junior Chef”! (VIDEO)

La Junior Chef distractia e la ordinea zilei. Si printre probele competitiei culinare in care prochindeii se straduiesc sa prepare delicatese cu care sa ii vrajeasca, pur si simplu, pe jurati,  se lasa si cu ceva dans.

De aceasta data, primii pasi i-a facut viitoarea mamica Anca Lungu. „Printesa Polonic” a dat startul la dans, iar Ana Maria si iza Dumitru, doua fetite frumoase si talentate foc, prezente la preselectiile competitiei culinare de la Antena 1, au intrat imediat in joc. Si s-au miscat de minune pe ritmurile hitului lui Beyonce, „All the single ladies”, dovada stand imaginile de mai jos. „Vedeti ce distractiv este in bucatarie? Toate printesele danseaza si gatesc in acelasi timp, va plac?”, i-a intrebat Anca Lungu pe ai sai colegi din juriul Junior Chef, Marius Florea Vizante si Horia Virlan.

Cea mai apreciata a fost, de departe, printesa Anca, jurata care dovedeste ca are o energie iesita din comun. Insarcinata in sase luni si cu burtica destul de proeminenta, vedeta Antenei s-a descurcat de minune cand a fost vorba sa danseze, pe tocuri, pe ritmurile piesei atat de fredonate de fanii cantaretei din lumea intreaga. Cum anume s-au mai distrat juratii, dar si concurentii „junior chef”, aflati in aceasta seara, de la 20.30.

[youtube]UAQX-lhdQO0[/youtube]