AcasăNewsInregistrari. Tutuianu: Sunt avocat, stiu ce vorbesc/Nu cred ca eu am creat...

Inregistrari. Tutuianu: Sunt avocat, stiu ce vorbesc/Nu cred ca eu am creat probleme imaginii partidului

Tutuianu a ales non-combatul

Liderul PSD Dambovita spune ca aspecte din randul celor aparute in inregistrarile ajunse recent in presa au mai fost aduse in atentia celor prezenti la sedinta conducerii formatiunii, in speta la Comitetul Executiv National.

„Sunt lucruri pe care eu le-am spus in intalnirile cu activul de partid din judet (Dambovita-n.n), am avut mai multe intalniri dupa Comitetul Executiv National (…) ce am spus eu in intalnirile respective este si ce am spus in CExN, poate cu o anumita tusa”, a punctat Adrian Tutuianu, miercuri, de la Parlament.

Vicepresedintele PSD nu s-a sfiit sa spuna in fata jurnalistilor ca nu-l vede potrivit pe Andrusca la Ministerul Economiei si a dat de inteles ca nu ar avea emotii ca ar putea fi actionat in instanta. „Eu cred ca domnul ministru Andrusca nu este potrivit pentru postul de ministru al Economiei. (…) Expresia (ca nu poate asculta mai mult de cinci minute-n.n) nu imi apartine mie, apartine unui om din Ministerul Economiei, dar nu am nicio indoiala ca exista un anume suport pe acest subiect. Daca dansul vrea sa faca un asemenea gest (…) stiu sa ma apar, sunt avocat de meserie si stiu foarte bine ce vorbesc”, a subliniat Adrian Tutuianu.

Totodata, vicepresedintele PSD nu crede ca ar fi adus un prejudiciu imaginii partidului, prin aceste afirmatii. „N-am vrut sa jignesc pe nimeni (…) nu cred ca eu am creat probleme imaginii partidului, cred ca imaginea partidului are de suferit din foarte multe cauze (…) imaginea unui partid se construieste sau se pierdem in fiecare zi, in functie de faptele concrete ale celor care conduc diverse sectoare de activitate”, a mai ales sa mentioneze Tutuianu.

Precizarile social-democratului vin dupa ce in spatiul public au aparut inregistrari in care  acesta este auzit spunand, intre altele, cu referire la Andrusca, faptul ca „acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar despre PSD ca „ne-am comportat ca un partid de maimute”, cu referire la nominalizarea premierului dupa alegeri, cand a fost propusa Sevil Shhaideh.

239 afisari

3 COMENTARII

  1. Cand socialiștii europeni iti zic ma esti prost. Ma cand 10 august romanii in piata iti servesc mezelCand bania vine cu crenvurști. Ma cand se ia tanti Pandele de tine. Cand Bor te face muci. Ma cand iar se ia socialiștii euro de tine. Ma cand toma Corina Cretu ce ai placea de Colin
    iti da la buci. Ma cand te vorbește partidul pe la spate… Ce ganditi nazdravanilor? E imposibil sa nu-ti placa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger