AcasăNewsÎNREGISTRARE HALUCINANTĂ. Scandalul gunoaielor din sectorul 1, la un alt nivel. ASCULTĂ...

ÎNREGISTRARE HALUCINANTĂ. Scandalul gunoaielor din sectorul 1, la un alt nivel. ASCULTĂ dialogul-bombă cu Clotilde Armand!

ÎNREGISTRARE HALUCINANTĂ. Scandalul gunoaielor din sectorul 1, la un alt nivel. AUZI dialogul-bombă cu Clotilde Armand! (foto: Facebook)

În timp ce maldăre de vechituri, cutii de carton și alte obiecte deteriorate încă sunt la colț de stradă, în așteptarea celor care trebuie să vină să le ridice, se poate vorbi despre o bombă care a explodat, în scandalul gunoaielor din sectorul 1.

O înregistrare cu totul șocantă a ieșit la iveală, marți seară, fiind difuzată de România TV. Din câte a precizat Victor Ciutacu, înregistrarea audio ajunsă la urechile opiniei publice ar fi fost făcută la o ședință de lucru la care participau edilul sectorului 1, membri ai USR, dar și funcționari publici din subordinea primarului.

Dialogul halucinant vizează compania de salubritate cu care primarul de sector a intrat într-un veritabil conflict, pe tema contractelor din scandalul gunoaielor. Și sună astfel:

”– Participant 1 – Durează, durează.
– Participant 2 : Nu e bine nici foarte mult gunoi să lăsăm pe stradă! Necontrolat!
Clotilde Armand: De ce?

Participant: Că e imaginea noastră! Aia e problema!
Clotilde Armand: Împingem către…

Participant 3: Actul Adițional nr. 1 definește ce înseamnă depozit necontrolat, cum se tarifează și cum se plătește. Deci ele sunt toate reglementate în acest contract și în actele adiționale. Dacă nu ne vom uita puțin la ele …
Clotilde Armand: Ok! Cine se ocupă de asta? Într-o săptămână să veniți cu o soluție [neinteligibil]..

Participant: Dar încă o dată, nu se poate unilateral. Ele vor fi atacate dacă nu …
Clotilde Armand: Pai nu, dar trebuie să găsim în ce scrie acolo, lucrul unde de fapt e o lipsă […] Dar, până atunci, voi împingeți! Cu rea credință, nu mă interesează.

Participant:N-ați auzit asta!!”

Pasul făcut de Avocatul Poporului

Până la acest moment, Clotilde Armand nu a reacționat față de difuzarea acestei înregistrări la postul TV amintit.

În schimb, s-a aflat, recent, că tot acest scandal al gunoaielor care zac pe străzile din sectorul 1 de săptămâni bune a ajuns și în atenția instituției conduse de către Renate Weber.

Care a transmis, marți, următoarele precizări: ”Având în vedere informațiile prezentate în mass-media privind situaţia generată de cantitatea foarte mare de deșeuri adunate pe trotuarele din Sectorul 1, dar și constările proprii, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu încă din data de 9 decembrie 2020.

Astfel, întrucât serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populației, dar şi a mediului, au fost întreprinse demersuri la Primăria Sectorului 1 București, referitoare la modalitatea de asigurare a serviciilor de salubrizare pe raza Sectorului 1 din Bucureşti. Rezultatele demersului nostru vor fi făcute publice.”

author avatar
Andrei Coman
1.170 afisari

7 COMENTARII

  1. s a ales singura prin frauda cu concursul unor camere care spre disperarea ei au functiuonat si toti stim ca e ilegala acolo !!!!!!

  2. Ar trebuii sa le vina mintea la cap romanilor,daca candideaza un neamt,francez,austriac,romanul pune botu` imediat,chiar daca sunt niste neica nimeni !

  3. Si? „Justitea independenta”, nu reactioneaza la vorbe; nu a reactionat nici la imagini. Este insensibila. Daca era un psd-ist, da; se autosesiza, dar asa…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger